Polecam (2) W zasadzie o pośrednikach to miałem zdanie co najmniej ambiwalentne. Ale... Artur Broker na Galaktycznej (1) Jestem w trakcie budowy - kilka razy korzystałem z usług hurtowni na... Klient z Osowej polecam (1) Robiłem zabudowę z płyty laminowanej i drewna - wykonanie bez zarzutów,... Jan Ważka
awaria (1) Super exspres.Solidna firma.POLECAM!!! Magdalena niestety (1) niestety kafli dużo,porozrzucane wszędzie,wielki syf i kurz,zamówienie wciąż... klientka Zapchana kanalizacja (1) Wykonawca bez zadnych zbędnych dyskusji przjął zlecenie i na miejsce awarii... masterone bardzo pozytywna opinia dla biura Immobila (1) dwa lata temu zostalem slicznie obsluzony, Ilona kupila mi swietne... Bartek Alicja K. - opinia (2) Wybór na firmę p. Izy padł po przeczytaniu ocen zadowolonych klientów, a więc... Alicja K. ATUSIA - opinia (1) NOWY PORT TAK JAK I INNE DZIELNICE JESIENIA I ZIMA SA PONURE...A CO DO... ATUSIA jeden z najlepszych w trójmieście (1) bardzo dobty sklep często odwiedzam ten salon, ponieważ wybór mebli jest... Rafał uwaga na usługę transportową!!!! (1) za wniesienie mebli zarządali po 20 zl za każdy element. Bez rachunku!!!... Jola anonim - opinia (1) To jak ten sklep dba o klienta pozostawia wiele do życzenia. Sprzedawczyni... anonim solidna firma (1) Nie mam zadnych zastrzezen,wszystkie prace wykonane w terminie,jakosc... Marcin Okroj polecam (1) Polecam tego Pana. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Ceny ok. Adam jestem zadowolona (1) cena usługi dosyć wygórowana, ale to w końcu pogotowie hydrauliczne,poza tym... asia Klientka (1) Bardzo polecam , profesjonalnie wykonali mi zabudowę balkonu, jestem... Małgosia anna zewlakow - opinia (1) firma nie nalezaca do najtajszych,ale warta swojej ceny.mieszkania wykonczone... anna zewlakow Do pełnej satysfakcji sporo zabrakło (2) ...nie miałem mojej nieruchomości gdzieś,bo kupiłem ją za moje pieniądze,a... Krzysztof Fachowa pomoc (1) Ogromne zangażowanie w stosunku do wykonywanej pracy i rzeczywista pomoc -... Ryszard Super! (1) Byłem bardzo zadowolony z obługi Pani Marii!!! Serdecznie polecam innym Michal