porzucenie pracy (2) firma w srodku pracy rezygnuje z wykonania robót K.Zaleska Super! (1) Tanio, solidnie, przyjemnie - wszystko super ! Jan Wierzechowski Polecam (1) Prace remontowe w moim mieszkaniu przebiegły bardzo szybko, sprawnie i co... Kornelia W.
polecam (1) firma wykonała mi nietypowe meble biurowe w tym podwieszany sufit / półkę na... ania Polecam z całego serca (1) Bardzo dobrze wykonane usług. Solidnie, profesjonalnie. Właściciel otwarty na... milupa super showroom (1) miejsce pełne inspiracji i ludzi dobry design, polecam ..... TG108 Super (1) Fajny, miły młody facet , bardzo fajne podejście do klienta, termin montażu... dorotka1112 Livecam Sexchat (1) very very nice website. check out privat chat halt die wurst warm Stychiach Polecam! (1) Polecam wszystkim skorzystanie z tej firmy - dzialaja szybko i co... Olga Polecam (1) Pani Danka sporządziła projekt architektoniczno - budowlany z aranżacją... Violetta i Robert Nie zgadzam się. Wcale nie jest drogo. (1) ja kupiłam dwa okna typowe z najtańszego profilu i wcale nie były takie... Agnieszka polecam (1) Mam żaluzje tej firmy w 6 oknach. Po 6 latach użytkowania 2 z nich zaczęły... aniaboz moje miejsce (1) chociaż teraz miszkam na obskurnym blokowisku, na Zaspie, Wrzeszcz zostanie... ds MASAKRA (1) Nie polecam nikomu. Zamowilismy podloge-pan powiedzial ze bedzie tego i tego... klient polecam firmę Sega ich adres to www.firma-sega.pl (1) ostatnio robiłem u nich rolety i szczerze polecam - profesjonalne podejscie... raken opinia_ AGMA (1) Ciesze sie, że trafiłem do tego studia. Podejście do klienta naprawde na... Karol os. Kolorowe AR (1) W zasadzie to jest bezpiecznie ale czasem zdarzają się nieprzyjemne zdarzenia... AR Gorąco polecam (1) Jestem właścicielką mieszkania na osiedlu Nowy Horyzont i szczerze polecam... kb Agnieszka L. - opinia (1) Gorąco polecam.Profesjonalizm w każdym calu.Dzieki pomocy i cennym wskazówkom... Agnieszka L. Obi - zeszmacialnia klienta (2) Zapłaciłam za towar w kasie i wyszłam na zewnątrz, żeby pomóc przy pakowaniu... kenobi