Jestem bardzo zadowolona! (1) Muszę przyznać że dość często korzystam z usług Femaxu. Obsługa jest... ewcia INPRO SKLODOWSKA (1) przyjemny odbior mieszkania aaa2 Dzielnica "Z Duszą" - ciąg dalszy (1) W Nowym Porcie mieszka sie naprawdę spokojnie i bezpiecznie. Nprawdę rzadko... H.W.
Dzielnica " Z Duszą" (1) Nowy Port to jedna z piękniejszych dzielnic Gdańska. Zgodzę się z opinią, że... H.W. jest nieźle (1) niezła stronka, ceny wysokie ale tyle to mniej więcej kosztuje Jafe Super! (1) Wyjątkowe osiedla - wystarczy porównać. Jestem bardzo zadowolona. Myśle, że... renia :) (1) Jestem super zadowolona z zakupów,sklep nastawiony przyjaznie dla klienta!!! marija polecam (1) Zakupiłem w tym sklepie kanape i stól z krzesłami z którego jestesmy z zoną... marekj Skłodowska (2) Odebraliśmy właśnie mieszkanko na osiedlu Skłodowskiej, bardzo ładne są małe... Jaga lukasz (1) Jest z****iscie lukasz Drzwi do mojego domu. (1) Zakupiłem te drzwi ze względu na jakość i ilość proponowanych okładzin i... Hary Bardzo dobry produkt (1) Drzwi wyglądają bardzo "bezpiecznie", do wyboru miałam dość sporo modeli a... Joanna Mieszane uczucia, negatywne po odbiorze (1) Kupiliśmy mieszkanie przy ul.Leborskiej w Gdańsku, odbiór koniec czerwca w... ABC Git (1) mnie sie tam podoba cesar Moje dzieciństwo (1) Spędziłem na chełmie ponad 20 lat. Moim zdaniem super osiedle ci co najwięcej... Obiboc Drzwi z firmy " La Puerta " są rewelacyjne !!! (2) Wymieniłam drzwi pokojowe i jestem bardzo zadowolona.Super fachowcy,swietne... Sabina reklamacje (1) Dziwi mnie prawie-lekceważący stosunek, do zgłaszanych reklamacji.Drzwi nie... W.K. POLECAM (1) Miałam przyjemność dokonać zakupów w salonie w Gdyni. Obsługiwał mnie bardzo... Katarzyna jest bardzo ok (1) mieszkam tu juz kika lat, uwielbiam to miejsce.W gdańsku lepszego osiedla nie... kati Odwoluje swoj komentarz (1) Z dnia 2007-07-30 17:31:56 - mili sa na poczatku, pozniej nadal sa mili tylko... Poke