Miłe osiedle tylko spółdzielnia do niczego (1) Zamieszkuje tu ponad 5 lat w nowej części osiedla, mieszkało by mi się... Tomin Skuteczny pośrednik (1) Szczególnie polecam,fachowa obsługa,skuteczność sprzedaży!!! Piotr firma godna polecenia (1) Jestem stałym klientem firmy Rosa. Zadowolony jestem z profesjonalnej... janusz
profesjonaliści (1) bardzo fachowa obsługa i wykonanie na najwyższym poziomie iza polecam (1) roboty sa wykonywane profesjonalnie i z gwarancja -- polecam Drogowiec Profesjonalizm (1) Jestem zadowolony z usług tej firmy. Polecam każdemu kto chce mieć... Joshua klient (1) Firma bardzo przyjazna klientowe, można wynegocjować dobre rabaty, miła... gosia cis84 - opinia (1) Jest ok cis84 Polecamy (1) fachowa i profesionalna obsługa , rewelacyjne pomysły projektowe jarosław wielki pozytyw dla tego biura (1) Polecam -uczciwosc ,kompetencja ponadto profesjonalizm na wysokim... Mariola i Arek J. Piekarec - opinia (1) Nie solidni, nie rzetelni, firma miala rozpocząc remont w domku w 04.06.2007... J. Piekarec A może się wycofali? (1) Ostatnio,jak tam przejeżdżałem widziałem tylko napis Lampy. gftfhg Przez ostatnie 4 lata przyjeżdżałam do Portu codziennie. (1) Port ma bardzo złą opinię, ja jednak pobyt w Porcie wspominam bardzo dobrze.... Napoleon I Przestroga (1) Zgadzam się z w/w opiniami. Jak ktoś jest na tyle szalony by kupić te budy,... doświadczony Firma z KLASĄ!!! (1) Ta firma to naprawdę firma z klasą.Wystarczy pojechać na orunie górną i... Orunia Łukasz Skrzycki - opinia (1) Niestety, wykonanie remontu powierzyłem firmie Beast. Konrad Lech. Jest to... Łukasz Skrzycki Spokojne, czyste osiedle (1) Mieszkam tu od 2 lat, wczensiej mieszkalam na kamionce dolnej zdecydowanie... kate hynka (1) podzielam zdanie przedmowcy. bylo kilka drobnych usterek ale inwestor usunal... jesse osiedle Hynka (1) niestety bardzo dużo usterek - winda się psuje co 2 tygodnie, brama od... Cherny k.r. - opinia (1) Zamówiłam szafę wnekową i naprawdę jestem zadowolona. Szybki montaż, dobra... k.r.