Ania - opinia (1) Dotyczy mieszkań na osiedlu "Solna II" No cóż, mieszkamy tutaj już prawie 2... Ania Absolutnie nie polecam (1) Firma niepoważna . Przez tydzień właściciel firmy przesuwał termin montażu... Anna Krótkie terminy realizacji, polecam. (1) szybko miło i fachowo. nie zdzierają z kasy. Michal
straszna kicha (1) Miesiąc po wyznaczonym przez dewelopera terminie odbioru do odbioru nie... macrela10 NIESŁOWNY (1) Łakomy na pieniadze nie kończy pracy a potem nie odbiera telefonów marwi OSZUŚCI i NIESŁOWNI (1) Powiem krótko- trzymać się z dala. Zarezerwowałem dom, umówiłem się na... falkins polecam (1) jesli szukasz elastycznych rozwiazan, ponad twoje oczekiwania, lepszego... adi dorota - opinia (1) bardzo dobry kontakt,fachowa i miła obsługa,kompletne doradctwo i dobór... dorota zadowolony (2) bardzo cenie sobie to jak milo i profesjonalnie przyjeto mnie w firmie inpro... ysl fachowcy ale od czego innego (1) fachowcy w ogole nie znaja sie na montazu okien, nikomu nie polecam tej... dario Wykonawstwo usługi i rozmowa z klientem (1) Termin renowacji parkietu umówiony 2 m-ce wcześniej – na 3 dni przed... Arti SUPER BIURO, POLECAM!!!! (1) Właśnie kupilem z żoną nasze wymażone mieszkanie i to dzięki pomocy biura... I.K.Kujawa Polecam! (1) Polecam firmę. Parapety dostępne od ręki! Nie czekam paru godzin na... Karol Bardzooo fajnie (1) bardzo ladny salon ciekawe aranzacje pomoc architekta naprawde fajnie polecamy Monika i Marek brak kłopotó z parkowaniem???! (1) Niestety na każdym osiedlu EKolanu sa kłopoty z parkowaniem, mieszkam w... margaret Andrzej - opinia (1) Obsługa projektowa bardzo fajna i kompetentna. Obsługa wykończenia to... Andrzej UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WYJĄTKOWO NIEUCZCIWI (1) niestety zostaliśmy dwa razy oszukani przez tą firmę. Za pierwszym razem... Ania O NP (1) NP super Fedi słaba bardzo obsługa (1) szczeze nie zdazylo mi sie jeszcze by ktos nie chcial mnie obsluzyc a jakos... Maciek Super galeria polecam (1) Bardzo polecam zakupy w tej firmie jeszcze nigdy nie zostalem tak... Jerzy