REWELACJA (1) Jedyny salon w którym mogłem dokonać zakupu tego co mnie interesowało. Panie... Młody Rafał - opinia (1) Pięknie położone w otoczeniu TPK i jeziora, chociaż głośnego "dzięki"... Rafał OSZUŚCI!!!! (1) Nikomu nie polecam tej firmy!!Jestem jedną z osób które kupiły mieszkanie na... Emi
Załamany - opinia (1) Stanowczo nie polecam tej firmy. Dwa miesiące mojego wysiłku, załatwiania... Załamany konkurencja (1) Mam wrazenie ze w opiniach albo pojawily sie osoby z konkurencji Górskiego... uzytkownik_M Zdecydowanie nie polecam! (1) W podpisywanej umowie domagać się określenia terminu rozpoczęcia prac- po... Hanna A.Formela - opinia (1) Sklep godny polecenia. A.Formela Nie jest tak źle (1) Spokojnie Gdynianko nie jest tak źle. Bloki są ładnie remontowane, wszystko... magda Polecam (1) Zdecydowałem się na robienie kuchni w tym miejsu z pewnymi obawami (nie... gamrep PrzyszłyKlient (1) Takie biuro to klasa. Inna półka. Chyba nareszcie ktoś utrze nosa lokalesom,... Lech super biuro!!!! (1) Fantastyczne biuro i fantastyczni ludzie! polecam Paweł wiekszosc ok (1) niezla arch. ale mega drogo za to co buduja ... takie ceny to powinny byc... carling100 Jedyne takie ;) (1) Niedźwiednik jest jedynym TAKIM miejscem w Gdańsku ;) O ile reszta miasta... Michał Odebrali nam prawo do spokojnego życia (1) Podobnie jak 40 innych rodzin kupiliśmy mieszkanie w bloku przy ulicy... Matka zal - opinia (1) Brak mozliwosci kontaktu. prezes na urlopach , nikt tam nie pracuje. Same... zal Polecam (1) Fachowo i rzetelnie wykonane usługi na wysokim poziomie zbytek sprawdź nas (1) Najłatwiej będzie sprawdzić na własnej skórze jakość działania "PORTER"-a. To... ZADOWOLONY KŁAMCZUSZEK (1) Niesłowny przyjął ofertę i się nie pojawił mawet nie zadzwonił zostawił mnie... T.Z. zaoszczedzilam na materialach (1) mialem swoje wizje co do aranzacji domu, p. Synakiewicz "otworzyl mi oczy" na... beata Super hurtownia (1) Hurtownia posiada asortyment dokładnie taki jaki potrzebowałam (kamień... Kamila