A może się wycofali? (1) Ostatnio,jak tam przejeżdżałem widziałem tylko napis Lampy. gftfhg Przez ostatnie 4 lata przyjeżdżałam do Portu codziennie. (1) Port ma bardzo złą opinię, ja jednak pobyt w Porcie wspominam bardzo dobrze.... Napoleon I Przestroga (1) Zgadzam się z w/w opiniami. Jak ktoś jest na tyle szalony by kupić te budy,... doświadczony
Firma z KLASĄ!!! (1) Ta firma to naprawdę firma z klasą.Wystarczy pojechać na orunie górną i... Orunia Łukasz Skrzycki - opinia (1) Niestety, wykonanie remontu powierzyłem firmie Beast. Konrad Lech. Jest to... Łukasz Skrzycki Spokojne, czyste osiedle (1) Mieszkam tu od 2 lat, wczensiej mieszkalam na kamionce dolnej zdecydowanie... kate hynka (1) podzielam zdanie przedmowcy. bylo kilka drobnych usterek ale inwestor usunal... jesse osiedle Hynka (1) niestety bardzo dużo usterek - winda się psuje co 2 tygodnie, brama od... Cherny k.r. - opinia (1) Zamówiłam szafę wnekową i naprawdę jestem zadowolona. Szybki montaż, dobra... k.r. klient - opinia (1) cena lokalu ulega podwyższeniu o czym klient dowiaduje się krótko przed... klient zadowolony - opinia (1) Świetny sklep. Rewelacyjna obsługa. Bardzo dobry asortyment, świetna jakość... zadowolony Dziękujemy za piekną kuchnię!!!!! (1) Szukaliśmy odpowiedniej kuchni dwa miesiące aż przez przypadek zajechaliśmy... Beata&Andrzej Wrzesz rządzi! (1) Ogólnie we Wrzeszczu jest pięknie i spokojnie, incydentów nie przyjemnych... SirKamil To jest Super Firma (1) Jestem Bardzo zadowolonym uzytkownikiem mam od tej firmy domofon i tvk mam... zadowolony uzytkownik Szybko i sprawnie !!! (1) Bardzo przyjemna współpraca. Darmowo wycenili instalacje , było trochę... Sklepikarz Podpisałem umowę (1) Wczoraj podpisalismy umowę na kupno domu. Dom ma być najpóźniej do końca... Małkowianin Warto skorzystać z usług HTH !!! (1) Dzięki HTH nasza kuchnia wygląda nowocześnie i przyjaźnie. W czasie naszego... Joanna bdb. pustaki termoizolacyjne (1) rzadko spotykane doradztwo, ktore uswiadomilo mi skutki odpowiedniego doboru... moniek femax (1) byłem swiadkiem jak to firma femax uwaza sie za zetelna i uczciwa firme... kar amarl (1) zamówiłem zabudowę kuchni, później garderoby i przedpokoju - Pani Monika i... amarl