Drzwi wew. sosnowe

Podpowiedzcie proszę, gdzie w okolicach Gdyni znajdę sklep z dużym wyborem drzwi wewnętrznych sosnowych - najlepiej w atrakcyjnych cenach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drzwi wew. sosnowe

Ja kupowałem w castoramie w Rumii, bardzo dobrej jakości i odrazu były do odbioru wraz z ościeżnicami - stosunkowo nie drogie :)

A może jest gdzieś jakiś sklep z art. drewnianymi?
kiedyś było coś takiego jak drefamet...
W hipermarketach obawiam się niskiej jakości :(

Niestety nie znam, z drzwi jestem zadowolony, wkońcu to nie hipermarket je produkuje tylko dostawca zewnętrzny :) Napewno trzeba dobry lakier wybrać, a drzwi starczą na lata..

a ja polecam firme Filar, na Morskiej. mam od nich drzwi, ale w koncu wzielismy nie w sosnie tylko jesionie, tesciowie maja sosne i drzwi sa bardzo miekkie.
http://www.phu-filar.pl/

a ja robie drzwi sosnowe za 1500zł z futryna opaski regulowane okuciami i montarzem 501548244 - Marcin

Firma Markand tanio szybko i solidnie u mnie robili drzwi okna meble wszystko jestem bardzo zadowolona mogę wam podać do nich numer 798990004 naprawde bardzo polecam!

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...