ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Najwspanialszy instruktor - Pan Janusz Sowa ! (1) Świetna atmosfera, wyrozumiałość i bezbłędne podejście do przyszłych... Martyna Panie Januszu, bardzo dziękuję! (1) Miałam szczęście na naukę jazdy trafić do pana Janusza Sowy. Już po... Zuzanna Gorąco polecam! Zdane za pierwszym podejściem (1) Przez 10 lat rękoma i nogami wzbraniałam się przed zdawaniem na prawko.... Sandra
Gdynia Karwiny - Joanna Dzięcioł (1) Serdecznie dziękuję Joannie Dzięcioł. Uczy dobrej bezpiecznej jazdy a przede... Ewela super szkoła, świetny instruktor p. Janusz Sowa :) (1) Zajęcia teoretyczne (kurs przyspieszony) u p. Leszka Kułagi prowadzone w... Ewelina Bardzo polecam, najlepsza szkoła jazdy ! (1) Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem !!! Miałam... Nicole Najlepsza szkoła jazdy! Polecam!!!!! (1) Niedawno ukończyłam kurs, moim instruktorem był Pan Janusz Sowa i uważam, ze... Kinga Adam Jedrzejewski najlepszym czlowiekiem na swiecie (1) Gorąco polecam Elke School, a w szczególności instruktora Adama... Zadowolony kursant Polecam Elka School (1) Właśnie zdałam egzamin po kursie w Elka School w Gdyni i mogę szczerze... Natalia M Elka School Gdynia Karwiny – bardzo polecam! (1) Prawo jazdy zdane za drugim razem :) Miałam przyjemność być kursantką p.... Gosia Elka School Gdynia Karwiny Tesco SUPER !!! (1) Z Całą pewnością mogę polecić szkołę Elka School Najlepsza szkoła w Gdyni .... Filip Egzamin w PORD zdany za pierwszym razem! (1) Polecam ELKA SCHOOL gdyż zdałem za pierwszym razem egzamin praktyczny w PORD... Dawid C. Polecam Elka School - Profesjonalnie i z satysfajkcją (1) Szkoła najlepsza! Wykłady na wysokim poziomie, miła i kompetentna obsługa... Daria Elka school - Pani Edyta Kamińska (1) Z całą stanowczością mogę polecić Elka School, i Panią instruktor Edytę... Krzysztof K POLECAM ELKE I NAJLEPSZEGO INSTRUKTORA Pana ADAMA!! (1) Mogę się uważać za weterankę - zrobiłam trzy kursy w trzech różnych szkołach... AD Elka School - instruktor Edyta Kamińska (1) Obsługa biura Elki School - wszystko załatwiłam bezproblemowo, szybko,... Dorota Polecam serdecznie! (1) Polecam wszystkim Elke School za znakomite wykłady z Panem Leszkiem oraz za... Marlena najlepsza szkoła jazdy w Gdyni! (1) jestem bardzo zadowolona jak i z samego przebiegu kursu jak i jazd... już Pani Kierowca:) Bardzo dobra szkoła polecam !!!!! (1) Bardzo polecam Elka school. Najlepsza szkoła ! Bardzo dziękuje Pani Edycie... Łukaasz Bardzo profesjonalnie (1) Kurs rozpoczęty - 18 sierpnia 2015 Egzamin Praktyczny PORD - 29 października... Alena Kirouskaya