ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Wspaniała szkoła (1) Moge z czystym sumieniem polecic ta szkole jazdy. Trafilem tam czystym... Marcin Głombiowski REWELKA!!! (1) Elka School rewelacyjna szkola tak sie zlozylo ze w ostatniej chili z... Patrycja. S EDYTKO i ARTURZE dziekuję WAM !!!!! (1) W końcu zdałam! Egzaminów było kilka lecz nie udawało mi się przez stres jaki... Beata
zdalam za pierwszym razem! (1) rewelacyjna szkoła, nareszcie trafiłam na ludzi, dla których nauczanie teorii... as Jestem kierowcą! (1) Egzamin zdany za trzecim podejściem. Polecam Elka School wszystkim, którzy... Jola PPS-PROFESJONALNIE PRZYJEMNIE SKUTECZNIE (1) Tak w skrócie można scharakteryzować szkołę. Bardzo profesjonalne podejście... E.C. new Driver - Barbasia (1) Zdałam!!! To niesamowite, że po tak długiej przerwie (5 lat) zdałam za drugim... Barbasia NAJLEPSZY OSK W GDYNI !! (1) W środę zdałem egzamin na kategorie B za 1 razem !! Dziekuję bardzo mojej... Michał ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Zdalam egzamin na prawo jazdy!!!chcialabym serdecznie podziekowac Czarkowi... Paulina P. zdałam:) (1) za pierwszym razem po..10latach przerwy:) i to chyba dostatecznie przekonuje... kasia Super eLka :P (1) Zdałem dziś za pierwszym razem polecam serdecznie :) Kamilek Zdałam!!! (1) Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na tę szkołę. Choć potrzebowałam tylko... Ala Zdałem za 1 razem:D (1) Wybrałem tą szkołę ze względu na same dobre opnie otrzymane od znajomych.... Maciej Głowacki Polecam! (1) Rewelacyjna szkoła, bardzo sympatyczna i przyjazna atmosfera. Zdałam... Marta Serdecznie polecam;) (1) Elkab to najlepsza z moich szkół jazdy. Wykupiłam tu dodatkowe godziny i w... Jagoda "L" (1) Właśnie zdałam egzamin w PORD. Za trzecim razem, ale po pierwszej jeździe po... Anna Jędrzejczak Gorąco polecam! (1) Szkoła niesamowita! Wszyscy którzy w niej pracują są nadzwyczaj życzliwymi... Olcia ;) Polecam! (1) Cały kurs minął mi w mgnieniu oka. Najpierw teoria przeprowadzona z ogromnym... Asia Najlepsza!!! (1) Elka school to brzmi dumnie! Z całą pewnością mogę to powiedzieć.... AniaCz Pani Maria !!! (1) Ciezko mi sie wypowiedziec na temat calego kursu, poniewaz w osrodku tym... B.K.