ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Opinia (2) Witam. Będę zaczynał dopiero jazdy i został mi przydzielony Pan Jacek... Majkel ZDAŁAM!!!! (1) ZDA£AM!!!!! :-))) Witam wszystkich serdecznie. Muszę powiedzieć ,że... Monika Elka jest ok:) (1) Kurs szkolenia w tempie ekspresowym - tydzień teorii. Profesjonalizm... iwona
Zdałam za pierwszym podejściem! :) (1) Wielkie podziękowania dla mojego instruktora Krzysztofa Pawlisza - lepszego... Katja Skuteczna i przyjemna nauka (1) Dzieki tej szkole nauczylam sie wszystkich niezbednych zasad obowiazujacych w... Magdalena Skibniewska Egzamin zdany przy drugim podejsciu! (2) Zdalem!!!!!!!!!!! Teoria w elce prowadzona w bardzo przyjemny i latwy do... Marek Elka jest naprawdę wielka! (1) Dziś zdałam egzamin na prawo jazdy! Jedno podejście i z głowy ;) A tak... Asia Dominika - opinia (1) Prawko zdane :) wszystko dzięki profesjonalnemu szkoleniu w Elce! Jest to z... Dominika Magdalena Bramińska - opinia (1) Bardzo sympatyczna i przyjazna ludziom szkoła. Miałam wspaniałego instruktora... Magdalena Bramińska nauka na najwyższym poziomie! (1) Mam nadzieje, że wszyscy Ci którzy zastanawiają się nad wyborem szkoły... Wiola Leszek - opinia (1) Naprawdę świetna szkoła, a instruktor Marcin to swój chłop ;D Leszek Najlepsza szkoła w 3-mieście! (1) Dziękuję wszystkim pracownikom szkoły za nie zapomniane wrażenia, które... Mateusz G. Elka School najlepszą szkołą jazdy! (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu w tej szkole. Cena przystępna, a wartość... Bartłomiej Wiśniewski Sympatycznie i skutecznie (1) Człowiek czasem myśli , że wie już wszystko o przepisach ruchu drogowego ,... Łukasz Skibicki gorąco polecam !!! (1) Na kurs zapisywałem się z koleżanką i tu od razu miła niespodzianka -... EO GDY NA PRAWKO PRZYJDZIE PORA... ---> ELKA SCHOOL NAJLEPSZA SZKOŁA!!! (1) Panowie, Panie! Jeśli zdanie prawka macie w planie wybierzcie Elkę School -... Asia Elka jest wielka:) (1) Zdałam za pierwszym razem,a to tylko dzięki instruktorowi Panu Piotrowi... Hania Elka School Gdynia to dobry wybór (1) Powiem wprost: jeżeli szukacie idealnej szkoły nauki jazdy to Elka School... Aga Ratajczak Tylko elka school !!!! :) (1) 15.01.2010 Szczesliwa data,zdałam egzamin za pierwszym razem !!! :)Dlatego... Karolina Pozytyw :) (1) Dziś zdałam egzamin na prawko :) Przy tej okazji chciała serdecznie... Kasia Gaul