En Face

Fryzjerzy Salony kosmetyczne

Sopot, al. Niepodległości 797

Nie koniecznie ! (1) Nie polecam,ponieważ z przykrością muszę stwierdzić,że Pani Mariola odkąd się... Rita Zawiedzione nadzieje :( (1) Wybrałam się do tego salonu z ogromną nadzieją na zmianę dotychczasowej... wera Rewelacja!!!1 (1) Ja z kolei jestem stala klientka Pani Marty. Informacje o tym zakładzie... Buba
super!!!!!!! (1) regulacja brwi u Pani Marzenki to strzał w 10-tke nikt tak mi jeszcze nie... kasia Stanowczo odradzam! (1) Z polecenia kolezanki, która ma ładnie obcięte włoski udałam się do tego... Paulina upięcie (1) Przejdę od razu do rzeczy poprosiłam p. Anię (podczas rozm tel prosilam o... rozczarowana klientka jak zawsze zadowolona (1) Z usług tego salonu i talentu Pani Marioli korzystałam już kilka razy i... Katie zawsze zadowolona (1) jestem bardzo zadowolona z Pani Basi. Byłam u niej dwa razy , pierwszy raz... Martyna polecam (1) Szczególnie polecam Panią Mariolę, chociaż z tego co się orientuję wszystkie... Ewelina Superrrr (1) Dzisiaj byłam w Salonie p. Marioli pierwszy raz po 5 latach przerwy :)... Monika godna polecenia (1) jestem klientką pani Karoliny i jest to na prawdę fryzjerka godna polecenia... ania polecam (1) już kilka krotnie korzystałam z usług pani Marzenki jest świetna, masaż w jej... zadowolona klijętka Rewelacja (1) Już kilkakrotnie korzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona z... madzia_oska Zawsze zadowolona (1) Jestem stałą klientką tego salonu(już od kilku lat)nigdy nie spotkałam się z... stała klientka Brak profesjonalistów (1) Bardzo mile dziewczyny ale do profesjonalistek jeszcze dluga droga, wiele... K W miare milo ale ...... BRUDNO :( (1) Kilka razy juz kozystalam z uslug kosmetyczki w salonie En- Face ale juz tego... klientka Salon godny polecenia (1) Sprawdziłam bardzo dużo salonów w trójmieście i muszę szczerze przyznać ,że... Kasia SUPER (1) JAK ZAWSZE SUPER, CHODZĘ ZAWSZE DO PANI MARIOLKI,JEST REWELACYJNA. ZAWSZE NA... MADZIA Rewelacja! (1) Juz kilka razy korzystalam z uslug tego salonu i jeszcze nigdy nie wyszlam... natchnienie rewelka!!!! (1) bylam u kazdej z dziewczyn i jestem bardzo zadowolona z uslug tak wiec... zuzanna