Karolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze sprzedaży mieszkania, bardzo profesjonalne... Karolina Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupionego mieszkania za ich pośrednictwem.... Piotr Ira - opinia (1) Wybrałam agencję według opinij tutaj na trojmiasto.pl. Jestem pod wrażeniem... Ira
Wakacje 2019 (1) Firma szybko i sprawnie znalazła mi apartament na wynajem w wakacje na 2... Zadowolony klient Szybka sprzedaż , dobra cena (1) Powierzyłam swoje mieszkanie na sprzedaż dla osoby, która wydawała się... Alicja J Szybki wynajem apartamentu (1) Polecam współpracę z biurem. Szybkie i sprawie znaleźli najemcę na długi... Zibi opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Pawłem Koronkiewiczem w... Zadowolony klient Wynajem mieszkania (1) Firma godna polecenia. Polecam Pana Pawła Koronkiewicza- bardzo szybko pomógł... Żaneta estate polska, Mariola Sarbiewska (1) Bardzo dobra i mila wspolpraca z pania Mariola. Pelen profesjonalizm i bardzo... Dolega Jacek Opinia: Mariola Sarbiewska - Estate Polska (1) Połączenie wieloletniego doświadczenia, autentycznego zaangażowania, a przede... Piotr Sprzedaż mieszkania (1) Firma godna polecenia. Bardzo szybka sprzedaż mieszkania, w czym duża zasługa... Adam Kupno mieszkania (1) Fachowa obsługa. Polecam gorąco. Dzięki Magdalena Milczarek. Maciek Dorota - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pani Mariola profesjonalnie służy pomocą... Dorota Pelen profesjonalizm (1) Pan Paweł Koronkiewicz jest bardzo profesjonalnym agentem, mocno... Kasia Dobra Inwestycja (1) Polecam współpracę z Estate Polska. Szybka, sprawna transakcja. Kupione... Marta Polecam (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewicz. Szybko i sprawnie znalazł mi... Tomasz Mch - opinia (1) Wszystko z gory jasne i przejrzyste. Umowa przebiegła szybko i bezproblemowo. Mch wynajem mieszkania (1) Korzystałam z pomocy P. Pawła przy wynajmie mieszkania. Osoba rzeczowa i... Klientka 05 2019 Radunska (1) Polecam serdecznie z całego serca w tym Pani Magdę Oleh Radunska (1) Polecam serdecznie z całego serca! Oleh