Sprzedaż mieszkania (1) Firma godna polecenia. Bardzo szybka sprzedaż mieszkania, w czym duża zasługa... Adam Kupno mieszkania (1) Fachowa obsługa. Polecam gorąco. Dzięki Magdalena Milczarek. Maciek Dorota - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pani Mariola profesjonalnie służy pomocą... Dorota
Pelen profesjonalizm (1) Pan Paweł Koronkiewicz jest bardzo profesjonalnym agentem, mocno... Kasia Dobra Inwestycja (1) Polecam współpracę z Estate Polska. Szybka, sprawna transakcja. Kupione... Marta Polecam (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkiewicz. Szybko i sprawnie znalazł mi... Tomasz Mch - opinia (1) Wszystko z gory jasne i przejrzyste. Umowa przebiegła szybko i bezproblemowo. Mch wynajem mieszkania (1) Korzystałam z pomocy P. Pawła przy wynajmie mieszkania. Osoba rzeczowa i... Klientka 05 2019 Radunska (1) Polecam serdecznie z całego serca w tym Pani Magdę Oleh Radunska (1) Polecam serdecznie z całego serca! Oleh Profesjonalnie i miło. (1) Serdecznie polecam usługi zwłaszcza Pani Marioli z biura estate polska.... Maciej Profesjonalna pomoc przy zakupie nieruchomości (1) Polecam z całego serca agencję Estate Polska. Pani Mariola dosłownie w dwa... Adrianna Polecam! (1) Współpracując z biurem, a dokładniej z panem Pawłem, można liczyć na:... Bartek Sprzedaz mieszkania (1) Kozystalem z pomocy sprzedazy mieszkania, poprzez Pana Pawla Koronkiewicz.... Arek S Mieszkanie Sopot (1) Pomoc Pani Marioli byla bezcenna - pełen profesjonalizm i zaangazowanie,... Izabela M Pełen profesjonalizm! (1) Z całego serca polecamy agencję Estate Polska. Pani Mariola sprzedała nasze... ~Krzysztof Dynamizm w działaniu ! (1) Współpraca z biurem Estate Polska to czysta przyjemność. Szczególne... Alicja Estate Polska-Paweł Koronkiewicz! (1) Super obsługa, mieszkanie sprzedane szybko, konkretni klienci, pomoc doradcy... Marcin Serkowski Profesjonalna pomoc i obsługa Pana Pawła Koronkiewicza (1) Polecam szczerze usługi Pana Pawła Koronkiewicza, profesjonalna pomoc i... Karolina Obsluga pośredniczki (1) Zdecydowanie polecam !!! Dobra, merytoryczna obsluga. Pomoc przy formalnosciach. kupujacy