Mieszkanie Sopot (1) Pomoc Pani Marioli byla bezcenna - pełen profesjonalizm i zaangazowanie,... Izabela M Pełen profesjonalizm! (1) Z całego serca polecamy agencję Estate Polska. Pani Mariola sprzedała nasze... ~Krzysztof Dynamizm w działaniu ! (1) Współpraca z biurem Estate Polska to czysta przyjemność. Szczególne... Alicja
Estate Polska-Paweł Koronkiewicz! (1) Super obsługa, mieszkanie sprzedane szybko, konkretni klienci, pomoc doradcy... Marcin Serkowski Profesjonalna pomoc i obsługa Pana Pawła Koronkiewicza (1) Polecam szczerze usługi Pana Pawła Koronkiewicza, profesjonalna pomoc i... Karolina Obsluga pośredniczki (1) Zdecydowanie polecam !!! Dobra, merytoryczna obsluga. Pomoc przy formalnosciach. kupujacy Pełny profesjonalizm (1) Polecam. Dobra oferta . W szczególności mogę pochwalić współpracę z panią... Kamila Serdecznie polecam! (1) Pani Magdalena kompleksowo zajęła sprzedażą mojej nieruchomości! Szybkość i... Iwona Polecam (1) Gorąco polecam ! Pani Magdalena zapewniła profesjonalną i kompleksową usługę... M. Szczerze Polecam (1) Polecam. Mieliśmy okazję współpracować z Panem Pawłem w miesiącu styczniu .... Agata Ocena Agencji Nieruchomości estate polska (1) Agencja estate polska spełniła wszystkie moje oczekiwania, dlatego jeśli ktoś... Maciej Has Mega profesjonalne szybko i na temat (1) Bardzo dobrze zalatwiony wynajem wszystkim zajął sie Pan Pawel zdjecia opis... Artur quick and meaningful search (1) I've found very good flat in 2 days Andrii Salata wynajem apartamentu (1) Konkretnie i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt niezależnie od pory i dnia... Barbara Zadowolony klient (1) Pan Paweł bardzo profesjonalnie przeprowadził nas przez cały proces zakupu... Mateusz . (1) Jestem bardzo zadowolona z ofert i obsługi biura. Pan który zajmował się nami... Paulina współpraca z Estate Polska (1) Estate Polska w sposob profesjolanlny zajmuje się wynajmem mieszkań rózniweż... Marika Profesjonalnie, miło i bezproblemowo. (1) Szybka sprzedaż. Miła obsługa, pomoc na każdym kroku. Nie spodziewałem się,... Michał Estate Polska (1) Serdecznie polecam agencje Estate Polska. Pan Pawel osoba bardzo... Magdq Najlepsi z najlepszych (1) W krótkim czasie znaleźli mi mieszkanie dokładnie spełniające wymagania, tj.... Żaneta