Zakup nieruchomości (1) Pełen profesjonalizm i zaangarzsowanie w trosce o klienta. Serdeczenie... Patryk D Polecam (1) Miałam możliwość kupowania mieszkania z panem Pawłem Koronkiewiczem i mogę... Agnieszka Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam! Korzystałem z dziewczyną z usług Pana Pawła, który okazał się... Marcin
Polecam biuro - szybka sprzedaż (1) Witam, polecam współpracę.. Mieszkanie sprzedane w miesiąc. Bezproblemowa... Władek Świetny ekspert nieruchomości (1) Polecam z czystym sumieniem Pana Pawła Koronkiwicza jako agenta... Justyna Wymarzone M (1) 2 tyg i nasza współpraca z Pania Magda zakonczyla się moim wymarzonym M :)... Magda Kawu Polecam :) (1) Szybko , skutecznie a przede wszystkim profesjonalnie. Sprzedawałam... Magdalena Polecam Estate Polska (1) Dziękuje za pomoc biurze Estate Polska :) Zarówno dla agentki jak i ich... Emilia Polecam! (1) Polecam współpracę z biurem Estate. Osobiście miałam kontakt z Panem Pawełm,... Anna Opinia (1) Polecam współpracę z Panem Pawłem Koronkowiczem. Bardzo merytoryczny i pomocny Anna Polecam biuro Estate Polska (1) Polecam Biuro Estate Polska, Agent zjawił się rzeczywiście z klientem o... Karol sprzedaż nieruchomości (1) Pan Paweł profesjonalnie wywiązał się z umowy. Sprawna i szybka transakcja... Bartosz Zadowolona klientka (1) Polecam agencję Estate Polska, a w szczególności Pana Pawła. Na początku... Martyna Kolejny zakup też zrobię z Panem Pawłem i Estate Polska (1) Zakup mieszkania z Panem Pawłem to czysta przyjemność, pokaże, doradzi, a w... Adam Polecam! (1) Korzystaliśmy z usług Estate Polska przy zakupie naszego mieszkania, polecam... Ewelina mieszkanie gdansk (1) Super prowadzenie prezentacji, negocjalcJi oraz pomoc z obsługą prawną.... Mateusz Super (1) Kupowaliśmy mieszkanie na gdańskim Chełmie, cena wyjściowa była dosyć... Pawel Profesjonalne biuro (1) Bardzo profesjonalne biuro. Pan Paweł od początku do końca procesu zakupowego... Dawid Zdecydowanie polecam! (1) Proces kupna nieruchomości przy pomocy Agencji Estate Polska przeprowadzony... Paulina Moje pierwsze mieszkanie (1) Swoje pierwsze mieszkanie kupiłem z pomocą Pana Pawła doradcy nieruchomości z... Biernat