Aldona - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z biurem nieruchomości Estate z Trójmiasta.... Aldona Franek - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z Estate Nieruchomości. Zarządzanie naszego... Franek Malwina - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, zaangażowanie, pomoc w szybkim... Malwina
Daniel - opinia (1) Polecam gorąco, pełen profesjonalizm, kompetencja i uczciwość w jednym. Przy... Daniel Elwira - opinia (1) Świetny kontakt, ogromne podziękowania za profesjonalne zarządzanie wynajem... Elwira Anna S. - opinia (1) Co tu dużo pisać - biuro Estate Nieruchomości działa szybko, a nawet można... Anna S. Natalia - opinia (1) Konkretna i szybka opcja zarządzania naszym mieszkaniem inwestycyjnym w... Natalia Anita C. - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Pawła Koronkiewicza i firmę Estate Polska Sp. z o. o.... Anita C. Wiola - opinia (1) Wielkie podziękowania dla przemiłego Pawła K. Bardzo pomocny, sprzedaż... Wiola Agnieszka - opinia (1) Pani Kasia jest przemiłą osobą o wysokiej kulturze osobistej chętna pomóc na... Agnieszka Paweł - opinia (1) Pan Paweł Koronkiewicz to pełen profesjonalista. Ostatnio, dzięki jego firmie... Paweł Jakub - opinia (1) Dzięki Panu Pawłowi Koronkiewiczowi udało mi się bardzo szybko sprzedać... Jakub Marta - opinia (1) My z mężem serdecznie polecamy. Sprzedawaliśmy dom i to był dal nas ogromny... Marta Daniel - opinia (1) Super, nie wymyślali, że mają klienta a później cisza. Był konkret, mieli... Daniel Gabriela - opinia (1) Serdecznie polecam Pana Pawła Koronkiewicza i firmę Estate Polska Sp. z o. o.... Gabriela Michał - opinia (1) Polecam, rzetelna firma, wiesz za co płacisz prowizje. Duży plus za szybką... Michał Katarzyna K. - opinia (1) Polecam Estate Polska Sp. z o. o. Dwukrotnie korzystałam z usług Pana Pawła i... Katarzyna K. Marta - opinia (1) Ogromne brawa dla Pani Marioli za przeprowadzenie procesu zakupu naszego... Marta Maksymilian - opinia (1) W pełni udana współpraca, wprawdzie przyszliśmy do Estate z polecenia, więc... Maksymilian Aldona - opinia (1) Polecam, moje mieszkanie po dziadkach sprzedało się ekspresowo. Pomimo tego,... Aldona