Julia - ocena (1) Co tu dużo pisać - biuro Estate Nieruchomości działa szybko, a nawet można... Julia Aldona S. - ocena (1) Konkretna i szybka sprzedaż naszego mieszkania na obrzeżach Gdańska. Biuro... Aldona S. Natalia - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta Natalia
Mirka - ocena (1) Współpracuje z Estate od jakiegoś czasu, wcześniej poleciałam nam tą agencję... Mirka Lila - ocena (1) Bardzo rzetelne podejście, wszystko zorganizowane tak jak trzeba. I co... Lila Robert - ocena (1) Konkretnie i profesjonalnie, Estate to kwintesencja świetnej agencji... Robert Maria - ocena (1) Pani Katarzyna jako ekspert nieruchomości - zajęła się moim kupnem mieszkania... Maria Adam - ocena (1) pełen profesjonalizm w każdym calu naszej współpracy przy sprzedaży mojego... Adam Kamil - ocena (1) Współpraca od samego początku przebiegała perfekcyjnie, polecam serdecznie... Kamil Tomasz - ocena (1) Polecam serdecznie, świetna współpraca, bardzo rzeczowo i konkretnie Tomasz Anna Sz. - ocena (1) Szukaliśmy długo rzetelnego biura, do którego oddamy nasze mieszkanie... Anna Sz. Marika - ocena (1) Polecam biuro Estate Nieruchomości. Zarządzanie wynajmem naszego apartamentu... Marika Marika - ocena (1) Polecam biuro Estate Nieruchomości. Zarządzanie wynajmem naszego apartamentu... Marika Grzesiek - ocena (1) Polecam firmę Estaet Nieruchomości. Bardzo profesjonalna współpraca i pomoc w... Grzesiek Hubert - ocena (1) Z ogromną przyjemnością mogę polecić biuro Estate Nieruchomości! Lokal... Hubert Malwina - ocena (1) Za pośrednictwem biura Estate Nieruchomości kupiłam mieszkanie pod kątem... Malwina Ada - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Mnóstwo poświęconego czasu, zawsze... Ada Grzegorz - opinia (1) Gorąco polecam! Miałem przyjemność współpracy z Estate. Bardzo sprawnie... Grzegorz Angela - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Obsługa na wysokim poziomie, bardzo kompetentna i... Angela Aldona - opinia (1) Gorąco polecam współpracę z biurem nieruchomości Estate z Trójmiasta.... Aldona