Ola - ocena (1) Polecam jak najbardziej, całą transakcja przeprowadzona w sposób bardzo... Ola Daniel - ocena (1) To była bardzo owocna współpraca. Zakończyłyśmy jedną sprzedaż (z sukcesem) a... Daniel Jana D. - ocena (1) Z Estate korzystam już drugi raz i jestem równie zadowolona jak poprzednim... Jana D.
Hubert - ocena (1) Cały proces współpracy (sprzedaż mieszkania) przebiegł bardzo profesjonalnie.... Hubert Adrian - ocena (1) Profesjonalne podejście Pani Kingi pozwoliło bardzo szybko sprzedać... Adrian Miłosz - ocena (1) Bardzo merytorycznie i sprawnie załatwienie wszystkich formalności przy... Miłosz Anna - ocena (1) Polecam biuro Estate, współpracowałem z kilkoma w życiu i tutaj współpraca... Anna Kamila - ocena (1) Profesjonalizm i szybkość w działaniu to dwie cechy opisujące naszego... Kamila Anna G. - ocena (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni ze współpracy z Panią Kingą :) Na każde pytanie... Anna G. Agata - ocena (1) Bardzo profesjonalne biuro nieruchomości, sprzedaż naszego bliźniaka... Agata Anita - ocena (1) Polecam Panią Kingę, która jest osobą pełną profesjonalizmu, bardzo... Anita Bożena - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta i transakcji. Kupiłam i wynajęłam... Bożena Magda - ocena (1) Pani Kasia sprzedała moje mieszkanie w krótkim czasie i po bardzo dobrej... Magda Olek - ocena (1) Jako były klient pozytywnie oceniam doświadczenie współpracy i z chęcią... Olek Kamil - ocena (1) Polecam Estate Polska. Korzystałem z usług firmy podczas zakupu mieszkania.... Kamil Mariola - ocena (1) Pełen profesjonalizm na każdym etapie wynajmu mieszkania. Mieszkając za... Mariola Marcin - ocena (1) Serdecznie polecam pośrednika nieruchomości p. Pawła z agencji estate. Dzięki... Marcin Franciszek - ocena (1) Sprzedawałem mieszkanie z biurem Estate. Współpraca przebiegła pomyślnie, nie... Franciszek Monika - ocena (1) Szczerze polecam. Miałam przyjemność współpracować z Panią Katarzyną... Monika Hubert - ocena (1) Bardzo polecam, na każdym etapie wsparcie i bardzo profesjonalne podejście. Hubert