Amelia - ocena (1) Miła współpraca, kompetentne załatwienie formalności. Profesjonalne podejście... Amelia Karol - ocena (1) Polecam z całego serca. Bardzo profesjonalna i rzetelna usługa. Sprzedawałam... Karol Józef - ocena (1) Jestem jak najbardziej zadowolony ze współpracy z biurem Estate. Bardzo fajna... Józef
Anna - ocena (1) Bardzo uczciwe i rzetelne biuro nieruchomości, polecam serdecznie Anna Marlena - ocena (1) Biuro godne polecenia. Cała praca od początku do końca wykonana bardzo... Marlena Michał B. - ocena (1) Polecam serdecznie, biuro godne polecenia Michał B. Aldona - ocena (1) Dużo ofert kupna sprzedaży mieszkań i domów, polecam Aldona Mirella P. - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z biurem. Pełen profesjonalizm. Transakcje... Mirella P. Lucjan - ocena (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Skuteczne działania, szybka sprzedaż mojego... Lucjan Grażyna - ocena (1) Polecam usługi biura Estate Nieruchomości z Trójmiasto. Sprzedażą mieszkania... Grażyna Iwona - ocena (1) Już od kilku lat wynajmuję mieszkanie - jako właściciel zleciłam to Estate.... Iwona Mila - ocena (1) Cała transakcja przebiegła sprawnie, bezproblemowo i bardzo profesjonalnie.... Mila Tomek - ocena (1) Polecam biuro Estate. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w sprawę! Tomek Aldona - ocena (1) Serdecznie polecamy Estate. Profesjonalizm, zaangażowanie i pomoc ze strony... Aldona Agata - ocena (1) Biuro nieruchomości, z którego usług jestem w pełni zadowolona. Kompetencja,... Agata izabela - ocena (1) Dziękuję serdecznie Panu Pawłowi za pełne zaangażowanie, profesjonalizm a... izabela Ela - ocena (1) Biuro bardzo kompetentne. Już podczas pierwszej rozmowy otrzymałem kilka... Ela Agata - ocena (1) Postanowiłem sprzedać swoje mieszkanie w Gdyni. Wszystkie działania zleciłem... Agata Olaf - ocena (1) Polecam, pełen profesjonalizm na każdym etapie transakcji. Współpraca... Olaf Kamila - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości Estate. Dziękuję za kompleksową pomoc... Kamila