Olaf - ocena (1) Polecam, pełen profesjonalizm na każdym etapie transakcji. Współpraca... Olaf Kamila - ocena (1) Polecam biuro nieruchomości Estate. Dziękuję za kompleksową pomoc... Kamila Hubert - ocena (1) Polecam z całego serca, nie mam zastrzeżeń. Wszystko poprowadzone wzorowo! Hubert
Mikołaj - ocena (1) Serdecznie polecam biuro. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Sprzedaż... Mikołaj Michał - ocena (1) Dokonywałem transakcji kupna mieszkania inwestycyjnego. Pani Kinga jest... Michał Aldona - ocena (1) Gorąco polecam Pan Pawła z Estate. Miałem przyjemność współpracy z Panem... Aldona Marta - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Obsługa na wysokim poziomie, bardzo kompetentni agenci,... Marta Eliza - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Estate Nieruchomości. Sprzedaż naszego mieszkania... Eliza Michał - ocena (1) Pan Paweł zajął się sprzedażą mojego mieszkania oraz wyszukaniem i ustaleniem... Michał Paweł - ocena (1) Polecam Pana Pawła konkretny, rzeczowy, wszystko zawsze na czas! Przy... Paweł Halina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, jeszcze raz dziękujemy za kompleksowe podejście do... Halina Agata - ocena (1) Bezapelacyjnie najlepsza agencja nieruchomości w regionie. Duża dbałość o... Agata Julia S. - ocena (1) Polecam Pana Pawła z Estate. Sprawa sprzedaży domu po babci załatwiona szybko... Julia S. Grzesiek - ocena (1) Wszystko przebiegło pomyślnie. Pani Kinga wywiązała się z zadań... Grzesiek Miłka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, cały proces zakupu mieszkania przebiegł bardzo... Miłka Alina - ocena (1) Tak jak lubię, szanowanie czasu klienta, profesjonalnie i wszystko zawsze na... Alina Daniel - ocena (1) Szybko, sprawnie i bez większych opóźnień polecam to biuro! A szczególnie... Daniel Anna - ocena (1) Polecamy naszego doradcę P. Pawła uśmiechnięty, profesjonalny, obsługa super! Anna Agata D. - ocena (1) Pierwsze i ostatnie wrażenie bardzo pozytywne, a to najważniejsze, transakcja... Agata D. Paulina - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście od pierwszego spotkania, Pan Paweł konkretny,... Paulina