Beata Wilkoszewska - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panią Anną Michalską z Biura Estatic. Pani Anna... Beata Wilkoszewska Bartek - ocena (1) Właśnie sprzedaliśmy mieszkanie w Gdyni Redłowie dzięki firmie Estatic.... Bartek M.L. - opinia (1) Polecamy biuro, a zwłaszcza panią Anię Michalską. Sprzedawałem i kupowałem... M.L.
Damian - opinia (1) Mieliśmy przyjemność współpracy przy sprzedaży mieszkania z Panią Natalią... Damian Marcin - opinia (1) Najwyższa ocena za współpracę z Panią Natalią Krzemińską. Ponadprzeciętne... Marcin Mikołaj Skłodowski - opinia (1) Z firma zetknąłem się po raz pierwszy. Trochę losowo. Ale los okazał się... Mikołaj Skłodowski Michał Kuliński - opinia (1) Współpracowałem z Panią Adą Nadolską, która była przedstawicielem Państwa... Michał Kuliński Michał - opinia (1) Jako wymagający klient, skorzystałem po raz pierwszy z usług biura Estatic... Michał Dorota - opinia (1) Bardzo polecam agencję Estatic Nieruchomości, a w szczególności Panià Adę... Dorota Darek - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Estatic a w szczególności Panią Natalie za... Darek MG - opinia (1) Polecam biuro Estatic Nieruchomości. Pan Robert bardzo nam pomógł w... MG Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam pani Natalia bardzo zaangażowana :) Aleksandra Jakub - opinia (1) Zakup mieszkania za pośrednictwem agenta Łukasza oceniam na wzorowy. Opieka... Jakub Arkadiusz Rosiński - opinia (1) Polecam, wszystko załatwione od a do z! Pośredniczka Ada załatwiła wszystko... Arkadiusz Rosiński Zbigniew - opinia (1) Mój dom został sprzedany za takie pieniądze jakich oczekiwałem. Czułem za co... Zbigniew Antoni Matulewicz - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Estatic. Współpraca z Panią Magdą G., to czysta... Antoni Matulewicz Jacek Masztalerz - opinia (1) Zlecenie sprzedaży mieszkania w Gdyni za pośrednictwem biura Estatic to był... Jacek Masztalerz Edyta - opinia (1) Zakup mieszkania w Gdyni z Białegostoku to niemożliwe. Możliwe tylko z Biurem... Edyta Joanna - opinia (1) Agencję Estatic polecam z czystym sumieniem. Cały proces wynajmu mieszkania,... Joanna KasiaW - opinia (1) Pani Ada mega! Wytrwała profesjonalna. Na transakcję czekaliśmy ok pół roku z... KasiaW