Polecam (1) Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi komentarzami. Dr Żółtowski prowadził... Iwona Pani Dr Młodzianowska (1) Bardzo profesjonalna i empatyczna pani dr. Poświęciła mi odpowiednią ilość... Kasia dr.TYLICKI (1) Byłam u dr.Tylickiego 1 raz,jest grzeczny,kontaktowy,chętny do... Jagoda
Niesympatyczny (2) Nie polecam. Przyjmuje w przychodni w Nowym Porcie i za każdym razem... Renata Lekarz z powołaniem:):) (1) Jestem pacjentka Pani Doktor od 6 lat, wyprowadziła mnie z nawracających... Dominika Dziękujemy (1) Najlepszy specjalista, nie ma sobie równych. Polecam z czystym sercem. Ola Polecam z czystym sumieniem !!!!!!! (1) Dr Żółtowski jest najlepszy ginekologiem jakiego miałam okazję spotkać, kocha... Marta Wizyta była koszmarem (1) Nie polecam Pani Waldman. Wizyty były koszmarem, ww Pani próbowała mnie... Pacjentka dr. Szczypek-POLECAM!!! (1) Bardzo polecam tego lekarza, trafilam do szpitala w 7 tc, niestety nie udalo... pacjentka Najlepsza ginekolog w trojmiescie. (1) Zwykle nie pisuje opinii o nikim i o niczym.W tym przypadku chciała bym tylko... Aneta H. Profesjonalista dla zaniepokojonej mamy. (1) Ciąża przyszła choć trochę wstyd się przyznać z znienacka. Z racji wieku i... Dorota Szmarowska Jedna wielka masakra! (2) W związku z przeprowadzką postanowiłam zasięgnąć porady u tej Pani... Monika Najlepszy ginekolog w TRÓJMIEŚCIE (1) Ja napiszę krótko, jest to najlepszy ginekolog w Trójmieście, nie wyobrażam... olga Profesjonalny, miły i w dodatku przystojny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Polecam wszystkim paniom tego doktora!! Prowadził moją ciążę, był przy... pacjentka POLECAM W 100 % (1) Polecam wszystkim którzy szukają dobrego specjalisty. Lekarz z powołania,... Paulina S. Najwspanialszy lekarz (1) Nigdy nie spotkałam tak wspaniałego lekarza. Miły, sympatyczny z ogromną... Renata Patologia +poród Kliniczna (1) Jakiś czas temu rodziłam na Klinicznej.Kilka dni wcześniej przebywałam na... OLKA Świetny lekarz (1) Pan dr prowadził moją ciążę i jestem zadowolona ze sposobu w jaki ją... Agnieszka P. polecam w 100% (1) Bardzo polecam pana Doktora.Jest po prostu fantastycznym specjalistą ,przy... ewa Najlepsza ginekolog (1) Pani Ewa prowadzi moją drugą ciąże i z czystym sumieniem polevam. Zawsze... Joanna L.