POLECAM (1) Polecam z czystym sumieniem. Pani jest miła, uprzejma, tłumaczy wszystko krok... ppp Lekarz z powołania 😀 (1) Z wielką przyjemnością dołączam się do pozytywnych opinii co do osoby Pana... Diana Rewelacyjna doktor (1) Pani doktor Młodzianowska prowadziła moje dwie ciąże. Jest lekarzem bardzo... Anna
Jaki koszt wizyty u doktora? (2) I czy przyjmuje gdzieś na NFZ ? Marta Polecam serdecznie ! (1) Lekarz idealny ! Nie dość ze kompetentny to przemiły. Wizyty u niego to... Magda Swietny lekarz (1) Pani doktor to swietny profesjonalista , lekarz i czlowiek. Bez problemu mimo... Angelica Najlepszy ginekolog (1) Cudowny lekarz. Gorąco polecam Monika Najlepszy Lekarz na Świecie :) (2) Do Doktora Żółtowskiego chodzę od prawie 8 lat. Od pierwszej wizyty... Ewa Polecam ! (1) Jeżdżę do Pani doktor aż ze Słupska ale warto ! Profesjonalna , rzeczowa, a... Iwona Krawczyk Polecam! (1) Jestem wieloletnią pacjentką Pani Doktor. Po wielu prywatnych wizytach,... N.P. Polecam (1) Pani Doktor ma ogromną wiedzę i bardzo dobre podejście do Pacjentek. Zawsze... Natalia polecam (1) Jestem pacjentka pani doktor , polecam szczerze dobry specjalista , wie... Anna Domanik Polecam w 100 % znakomita Doktor (1) Jestem pacjentka pani doktor już ponad 4 lata , polecam szczerze kobietom... Karolina G. Bardzo polecam (1) Do Pani Doktor chodzę ja, moja mama i moja babcia. Wszystkie jesteśmy bardzo... Natalia Dr Golonko (1) Nie jestem zadowolona z wizyty u dr. GOLONKO. Byłam na NFZ i ciężko się było... Anka zawsze do usług (1) Regularnie odwiedzam gabinet ponieważ prowadzimy monitoring cyklu. Doktor... Natalcia Polecam (1) W krotkich slowach- rzetelny, kompetentny, wybitny fachowiec. Ponadto, bardzo... Kasia Problemy z tarczycą (4) Zdecydowanie polecam tą specjalistkę. Można jej zaufać i zawierzyć swoje... Maria Krankowska Szczerze polecam (1) Trafiłam do tego lekarza z polecenia dwóch koleżanek, których ciąże... Monika Prowadziła moją ciążę (1) Ogólnie dobry lekarz, choć bardzo nastawiony na zyski. Dobrze poprowadziła mi... Anna