Doktor godna polecenia! (1) Do Doktor Agnieszki trafiłam z polecenia od innego Doktora i od 6 lat... Joanna Polecam (1) Jestem pacjentka doktor Agnieszki od ponad 13lat. Gorąco polecam doktor... Joanna Myszkier Wyjątkowy człowiek:) (1) Do pana doktora trafiłam przez przypadek. Dziś wiem, że po prostu tak miało... W.
Świetny Specjalista (1) Do Doktora Piątkowkiego trafiłam ze wstępnie rozpoznanym zespołem... Anna Polecam ! Najlepszy lekarz !!! (1) Jak najbardziej polecam Panią Doktor, zawsze pomocna, zna odpowiedzi na... Kinga Odmienna opinia na temat Pani Doktor. (4) Odmienna opinia na temat Pani Doktor. Drogie Panie, oczywiście cieszy mnie,... Anna Zdecydowanie polecam. (1) Pani doktor jest niezwykle sympatyczną i przyjazną osobą. Roztacza wokół... Joanna Polecam (1) Zgadzam się w 100 % z opiniami o Pani doktor. Takiego lekarza szukałam i... Karolina Miła Pani, profesjonalna, godna polecenia (1) Zachęcam, miła, profesjonalna, nie ma to jak kobieta w tym zawodzie. Kasia K. Polecam (1) Profesjonalna, uśmiechnięta. Polecam. Anna Profesjonalnie i nowoczesnie (1) Pani Doktor Rak to gwarancja fachowej wizyty bez wstydu czy stresu. Polecam Iza Bardzo zadowolona :) (1) Bardzo kompetentna osoba. Do tego miła i najzwyczajniej po ludzku pomocna.... Daga Najlepszy ginekolog (2) Pani Doktor jest najlepszym ginekologiem pod słońcem. Prowadziła moje dwie... Izabela SKANDAL!!! (12) Dr T. Mialam niesamowitego pecha wyladowac u niego na dyzurze w szpitalu... marianna Wspaniały człowiek, świetny specjalista (2) Pan Doktor posiada szeroką wiedzę, niezwykłe umiejętności. Bije od niego... Ela Patrycja - opinia (1) Opieka na najwyższym poziomie. Pani Kasia to świetny lekarz z rewelacyjnym... Patrycja Poronienie zatrzymane 10/13 tc (1) Dosyć ciężko jest się przedrzeć przez izbę przyjęć, mało łóżek i trzeba... K. Profesjonalista z pasją !!! (1) Pani Doktor to FANTASTYCZNY SPECJALISTA !!! do którego trafiłam niestety... Magdalena była pacjenta - moja osobista opinia (1) W ciąży miałam mega ostrożnie dobierane hormony, wynik taki że ciagle było... Wiola Dr Olszewski - nie polecam (7) Nie polecam. Nic się nie dowiedziałam o moim dziecku. Na pytania z łaski... Nie zadowolona