Dr Szczypek (1) Najlepszy lekarz ginekolog . Prowadził moja ciąże , po porodzie interesował... Anna Dr Rogoza (1) Polecam tego lekarza.Wydać, że zna się na rzeczy.Była to nasza pierwsza... m.pilarczyk POLECAM ! (1) Dr Agnieszka to najlepszy lekarz ginekolog i endokrynolog na jakiego mogłam... Ola F
Polecamy! (1) Serdecznie polecam dr Żółtowskiego - szczególnie przyszłym mamusią. Dzięki... Kornelia Jestem zadowolona (1) Ja jestem bardzo zadowolona z opieki, zawierającej leczenie i życzliwą pomoc.... miki89 Serdecznie polecam Pana Doktora! (1) Uprzejmy, delikaty w trakcie badnia, zawsze szczegółowo wszystko opiszę.... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Jestem dojrzałą kobietą, od kilku lat leczę się u Pani Agnieszki... Ewa 60 lat Lepiej nie mogłam trafić ! (1) Dr Agnieszka to niezaprzeczalnie lekarz, na którym można w 100 % polegać.... Karolina N. Zdecydowanie polecam (1) Wiedza,inteligencja i rozsądek. do tego ogromne doświadczenie i holistyczne... Ewa Truszkowska Polecam. (1) Trafiłam do tego lekarza po rocznym leczeniu, dr. Piątkowski porządnie mnie... Joanna zwrot pieniędzy za rezygnację z zabiegu (1) Zrezygnowałam z zabiegu za który zapłaciłam przy konsultacji ginekologicznej... Dorota Polecam InviMed w Gdyni (1) Profesjonalna, życzliwa, pełna empatii obługa, przede wszystkim pielęgniarek... Nutka Polecam !!! (1) Nie ma ilości dobrych słów i pochwał dla Pana doktora. Poprowadził moją ciąże... Paulina P. W głowie się nie mieści (2) Kompletna dezinformacja, traktowanie pacjentek jak przypadki na liście, zero... aggie Polecam w 100% (1) Bardzo polecam doktora Żółtowskiego. Jest nie tylko niesamowitym lekarzem,... Agnieszka S. Invimed (1) Wiatam jestem bardzo zadowolona z uslug kliniki Invimed profesjonalna obsluga... Aleksandra dobry lekarza. (1) wizyta w evu-med. lekarz uwaznie slucha. nie trzeba powtarzac pani dr swoich... ona Super lekarz! (1) Szczerze polecam dr Adama Zoltowskiego. Pan doktor jest naprawde swietnym... Hania Z. z synkiem Kubusiem Anna - opinia (1) Pani Doktor bardzo miła. Z ogromną wiedzą, do tego konkretna. Jestem bardzo... Anna Lekarz z powołania,oby takich więcej (1) Jestem pacjentką dr Nitkowskiego od kilku lat. Połowę tego czasu byłam... pacjentka