N.D - ocena (1) Dobre ceny, dobra jakość. Polecam. Wszystko przebiegło bez problemu :) N.D Alan - ocena (1) Robota ok. Polecam Alan Mateusz R**** - ocena (1) Wszystko dobrze zrobione. Na przyszłość będę zdecydowanie pamiętać do kogo... Mateusz R****
Lena - ocena (1) Polecam bardzo usługi hydroklinikI! Lena Maciej - ocena (1) Dobre ceny w dobrej jakości usług. Polecam bardzo. Maciej Karolinaa - ocena (1) Robota zrobiona w 2 godzinki. Bez ukrytych kosztów. Wszystko na najwyższym... Karolinaa Joanna - ocena (1) Wyciek naprawiony w trymiga. Wszystko działa! Polecam bardzo! Joanna Edyta - ocena (1) Polecam bardzo firme hydroklinika :) Edyta Stanisław - ocena (1) ok firma. bardzo polecam Stanisław Jakub - ocena (1) Miałem awarie w kuchni. Męczyłem się z tym cały dzień. Zadzwoniłem do innej... Jakub Oliwier - ocena (1) Dobra firma. Zrobili szybko profesjonalnie bez gadania a bo to a bo tamto.... Oliwier Aleks - ocena (1) Wszystko okej. Nie ma się do czego przyczepić. Aleks Marlena - ocena (1) Polecam bardzo!!! Marlena Leon - ocena (1) Polecam, dobrej jakości usługi. Leon Krystian - ocena (1) Dobra firma. Zrobione jak trzeba. Dobry kontakt. Pozytywnie oceniam Krystian Magdalena - ocena (1) Dobra jakość usług. Polecam Magdalena Aleksander - ocena (1) Najlepsi w swoim fachu! Aleksander Dariusz B - ocena (1) Dobra jakość, dobry kontakt. Ceny 4.5/5. Ogólnie to polecam. Dariusz B Radosław - ocena (1) Męczyłem się z kranem z 3 godziny, panowie przyjechali ogarneli w niecałe pół... Radosław Przemek - ocena (1) Polecam, dobra firma. Przemek