Antoni - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna w trójmieście. Antoni Renata - ocena (1) Przyszedł, zobaczył, naprawił. Bez stresu, bez chaosu. Kulturalny, spokojny,... Renata Adrian - ocena (1) Awaria wyszła nagle, a on był u mnie jeszcze tego samego dnia. Wszystko... Adrian
Aleksander - ocena (1) Zależało mi na czasie i czułam się zestresowana, ale jego podejście naprawdę... Aleksander Wojtek Sl**** - ocena (1) Hydraulik przyjechał punktualnie, miał wszystko ze sobą i bez zbędnych rozmów... Wojtek Sl**** Alan - ocena (1) Mimo soboty, szybka pomoc. Dzięki! Alan Ewa - ocena (1) Bardzo polecam. Wszystko super zrobione. Ewa Bartek - ocena (1) Polecam bardzo firme. Bartek Grzegorz - ocena (1) Najlepszy hydraulik. Grzegorz Marcin - ocena (1) Wszystko ok. polecam Marcin Miłosz - ocena (1) Zaskoczył mnie tym, że był punktualny. Potem tylko lepiej dobrze zna swój fach. Miłosz Angelika - ocena (1) Spokojny, uprzejmy, skuteczny. Dokładnie taki fachowiec, jakiego potrzebowałam. Angelika Oliwier - ocena (1) Działał spokojnie, bez zbędnych słów. Widać, że zna się na rzeczy fachowiec... Oliwier Grzegorz - ocena (1) Zepsuty zawór, woda leci, panika. Zadzwoniłem był po 40 minutach. Szybko,... Grzegorz Marek - ocena (1) Najlepsza firma. Polecam Marek Michał - ocena (1) Zadzwoniłem rano, po południu już było po temacie. Bez zbędnych ceregieli,... Michał Miłosz - ocena (1) Zakręcam wodę w kuchni nagle ciśnienie spada, syczenie, panika. Zadzwoniłem,... Miłosz Mariusz - ocena (1) Polecam tą firme. Wszystko ok Mariusz Alan - ocena (1) Zgłosiłem problem wieczorem, rano już był. Szybko, konkretnie, bez... Alan Krystian - ocena (1) Pracownicy wysoko stawiają swoje zadania dzięki czemu prezentują wysoki... Krystian