Hotel Holiday Inn

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktoś miał lub był na weselu w Hotelu Holiday Inn? Interesuja mnie wszystkie spostrzeżenia na temat tego lokalu. W lipcu mam tam ślub i chciałabym uniknąc jakiś wpadek.
Pozdrawiam Anna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Holiday Inn

moja kolezanka narzekala na bardzo wygorowana oplate pobierana za wnoszony alkohol ;(

dzieki że napisałaś. Wiem że tam jest tzw. korkowe od butelki otwartej 7 zł. Wydaje mi się że nie jest to najgorzej bo można mieć własne dodatkowe owoce, Tort weseny i ciasta. W Nadmorskim za alkohol wnoszony kasują 9 zł i to od osoby! To już hamstwo uważam. Czy masz jakieś inne informacje na temat Hoilday Inn?
Pozdrawiam
Anka

Byłam tam na weselu. Było bardzo elegancko, znakomita i profesjonalna obsługa. A jeśli chodzi o ceny, no cóż nie jest to na pewno strażacka remiza. Pozdrawiam Cię i życzę właściwego wyboru i niezapomonianego dnia ! Magda Lukowska

Bardzo dziękuje za odpowiedz. Moje wrażenia po spotkaniu z kierowniczką sali w Holday Inn są jak najlepsze ale każdy ma inne spostrzezenia i opinie. Mam nadzieje że wszystko bedzie tak udane jak o tym nam mówiono!!
Pozdrawiam Anka

Myślę że na prawdę będziesz zadowolaona a profesjonalizmem obsługi będziesz mile zaskoczona. Wszystkiego dobrego. Magda.

Inne tematy z forum

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...