Czy ktoś miał lub był na weselu w Hotelu Holiday Inn? Interesuja mnie wszystkie spostrzeżenia na temat tego lokalu. W lipcu mam tam ślub i chciałabym uniknąc jakiś wpadek.
Pozdrawiam Anna
00
Re: Hotel Holiday Inn
~Agi
(21 lat temu)
moja kolezanka narzekala na bardzo wygorowana oplate pobierana za wnoszony alkohol ;(
00
~Anna
(21 lat temu)
dzieki że napisałaś. Wiem że tam jest tzw. korkowe od butelki otwartej 7 zł. Wydaje mi się że nie jest to najgorzej bo można mieć własne dodatkowe owoce, Tort weseny i ciasta. W Nadmorskim za alkohol wnoszony kasują 9 zł i to od osoby! To już hamstwo uważam. Czy masz jakieś inne informacje na temat Hoilday Inn?
Pozdrawiam
Anka
00
~magada
(21 lat temu)
Byłam tam na weselu. Było bardzo elegancko, znakomita i profesjonalna obsługa. A jeśli chodzi o ceny, no cóż nie jest to na pewno strażacka remiza. Pozdrawiam Cię i życzę właściwego wyboru i niezapomonianego dnia ! Magda Lukowska
00
~Anna
(21 lat temu)
Bardzo dziękuje za odpowiedz. Moje wrażenia po spotkaniu z kierowniczką sali w Holday Inn są jak najlepsze ale każdy ma inne spostrzezenia i opinie. Mam nadzieje że wszystko bedzie tak udane jak o tym nam mówiono!!
Pozdrawiam Anka
00
~magada
(21 lat temu)
Myślę że na prawdę będziesz zadowolaona a profesjonalizmem obsługi będziesz mile zaskoczona. Wszystkiego dobrego. Magda.