Hotel LIVAL

Temat dostępny też na forum: Wesele
Urządzał ktoś wesele w hotelu LIVAL w Gdańsku Brzeźnie? Chcę uniknąć nieuczciwych organizatorów, a o tym hotelu nie wiem nic:))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel LIVAL

Uważaj już ci ktoś napisze prawde jak jest...

Moja znajoma organizowała tam w czerwcu swoje srebrne wesele . była bardzo zadowolona. Jedzenie super, obsługa również. O 24 pieczone prosię w całej okazałości na paterze. Wszystko zależy co zamówisz. Ona miała menu bardzo bogate i płaciła od osoby 130,00. Można się dogadać co do alkoholu i napoji.

Moja koleżank była tam na weselu i bardzo chwaliła. Właśnie jedzenie najbardzziej i jeszcze to że bogaty bar ( wybór alkoholi ) u barmana ale nie wiem czy to nie zależało od tego że młodzi dodatkowo za to płacili.

Dzięki wielkie:)

Jeszcze raz ja. Ta moja znajoma organizowała to srebrne wesele na ok 25 osób i odbyło sie to w ich Pubie. Ale tez są wieksze sale. Co do alkoholu to dogadali się tak , że im więcej wybrała w menu to gorzałke mogła przynieść swoją tak samo napoje oraz szmpany.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...