Browar Gdański - proszę o opinie. (3) Szukam opini na temat inwestycji Browar,jak wybudowane osiedle? Aga Invest Komfort deweloper fuszerka... (1) http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,16410040,Wydal_918_tys__zl_na_... Adam Soltysik kartuska 26 (1) Witam, jak się mieszka przy Kartuskiej 26? magda
Jak się mieszka w CityPark na Zaspie? (3) Witam, Zamierzamy kupić mieszkanie od Inpro w City Park na Zaspie. Czy ktoś... kkk city park zaspa (1) Witam, Zamierzamy kupić mieszkanie od Inpro w City Park na Zaspie. Czy ktoś... kkk Modrzewiowe wzgórze - proszę o opinie (4) Witam, Chciałabym się dowiedzieć jak mieszka się na tym osiedlu? Na co... Agata targi mieszkaniowe (3) Czy wybieracie sie na nie? Myslicie, ze warto?? Nigdy nie bylismy i teraz,... magda shiraz park! (1) poszukuje informacji na temat tego osiedla, ponieważ zamierzam kupić tam... mycha88 program mieszkan na wynajem (5) Czytalam artykul z miesiaca maja o wyborze dewelopera z Trojmiasta do... Teresa RUMIA DM INVEST - apartamenty pod lasem, proszę o opinie. (1) Proszę o opinie co sądzicie? Rum Dom na ul. Piłkarskiej -developer STOLEM -polecacie? (15) Witajcie Czy polecacie developera Stolem , który min. zrealizował Mieszkania... marzen66 Rumia mieszkania na skarpowej - proszę o opinie (3) Co sądzicie o inwestycji w Rumi przy ul. Skarpowej 150 metrów od lasu z... Tomi Tani deweloper - który? (1) Witam, szukam informacji gdzie najkorzystniej i najtaniej mogę kupić... mycha 88 osiedle Świrskiego (3) Czy jest ktoś kto kupił mieszkanie na osiedlu Świrskiego na Łostowicach NANO Marsol deweloper (8) Ktoś kupił domek szeregowy na Batorego w Zukowie? emem Rumia,Reda (14) Myślę o kupnie nieruchomości w Rumi lub Redzie i zastanawiam się czy to dobry... rychu Ankieta dla inwestorów indywidualnych (1) Witam, jestem studentem z Gdańska kończącym studia. W ramach pisania... Daniel Mieszkanie W budynku B - do obejrzenia (1) Witam serdecznie, niedługo będę decydować sie na zakup mieszkania na... Marta Deweloper Dom Jak Marzenie - proszę o opinie (1) Witam, Zależy mi na opiniach dewelopera jak w tytule. Czy oferta jest... Michał Nowa osowa, proszę o opinię! (1) Witam. Chcemy z mężem zakupic mieszkanie na osiedlu Nowa Osowa. Jestesmy... koper i kamień