Jak tam Biesiada?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wrzeszcz Górny
Chodzi o restaurację Biesiada przy u. Słowackiego we Wrzeszczu? Podobno organizują tam wesela. Jeżeli ktoś ma jakieś informację na temat tego lokalu, może miał tam wesele byłbym wdzięczny za informacje. Z góry dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak tam Biesiada?

Sama osobiście nie byłam w tym lokalu, ale koleżanka, która w 2003 roku w lecie miała tam wesele, skarżyła się, że oszukano ją w tym lokalu na ilości herbat i kaw, za które musiała po zakuńczeniu wesela zapłacić, a które rzekomo wypili jej goście. Radzę więc zwrócić uwagę na tę kwestię.
A ceny są tam ponoć przystępne.

polecam "Lucynkę" na Lelewela tam kawa i herbata jest wliczona w koszty (niewazne ile goscie wypiją) i ogólnie jest super :)

Fajnie, że polecasz Lucynke, tylko, że pytanie było inne. Chodzi mi o opinie na temat lokalu Biesiada.
P.s. Dla Twojej informacji rozważałem możliwość wybrania Lucynki, ale okazała się za mała na moje potrzeby.

rozgladalam sie po ul. Slowackiego i odwiedzalam tam knajpy pod katem wesela...jak na nie wiecej niz 60 osob, to "Srebrny Młyn" na tej ulicy wyglada w srodku ciekawiej...

A jak w Srebrnym Młynie kształtują się ceny?

od 110 zl / osoba.....sam sobie ustalasz menu i koncowa cene; oczywiscie nalezy doliczyc napoje zimne, alkohol i ciasto ;-)
pozdrawiam

Dzięki za informacje o Srebrnym Młynie. A może jednak ktoś wie coś jeszcze o Biesiadzie? Bo nie chciałbym się wrobić w coś nieciekawego?
Pozdrówka

Chyba jest tam w porządku. Wejście trochę nieciekawe, ale w środku jest dosyć fajnie. Tylko ciekawe, czy takie kafle na podłodze nie będą przeszkadzać w tańcu?

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...