Jaką macie opinię na temat feromonów?

Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie środki Waszym zdaniem naprawdę działają i moga wzbudzić pożądanie w płci przeciwnej? Czy może jest to jedynie czcze marzenie?
Przeczytałem ostatnio pewną książkę na temat seksu i autor mówil w niej o działaniu feromonów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No cóż nie zobaczysz dopóki nie spróbujesz. A moim zdaniem warto :) Dodam jednak,ze ich działanie zależy od wielu czynników. Jeśli ktoś jest niezadowolony z siebie, nie uważa się za osobę atrakcyjna, jest wycofany to nie wiem czy feormony w takim przypadku pomogą. Liczy się tutaj również poczucie własnej wartości. Z mojego doświadczenia wynika również, że feormony nie zadziałają jeśli spryskasz nimi ubranie. Działają jeśli uzyjesz je na czyste ciało i najlepiej jeśli zakryjesz je jakimś innym zapachem.Warto przy tym kupić sobie coś konkretnego, jakieś sprawdzone, droższe feromony bo tylko ich działanie może być dobre.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Przedwczesny wytrysk Co robić? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zmagam się z pewnym problemem i on chyba tutaj najbardziej będzie pasował....