Jakie dobre męskie perfumy

Jak w temacie.
Tak do 100 zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W cenie do 100 zł raczej rewelacji nie znajdziesz, no chyba, ze miniaturę. Ogólnie niezłe są zapachy Lacoste, całkiem długo się trzymają, dobrze na pewno polować na promocje w sieci ( sprawdź tylko czy sklep ma oryginalne zapachy bo niestety ale podróbek jest wiele). A jak chcesz kupić coś co podoba sie kobietom, to polecam feromony chociaż tak jak pisałem w cenie do 100 to raczej niczego z górnej pólki nie kupisz.

Szare mydło.
Żadne perfumy nie pomogą na chamstwo, mizoginizm itd.
Zwykłe "dzień dobry", uśmiech czy gest uprzejmości wystarczą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A nie jest to placebo? W sensie że mam na sobie taki zapach i to samo w sobie powoduje u mnie wiekszą pewność siebie?

Nie. Wiadomo, ze pewność siebie pomaga, jednak fermoony mają w sobie pewne substancje, które sprawiają, że kobieta patrzy się na Ciebie lepszym okiem, zresztą nie tylko tyczy się to płci przeciwnej. Również mężczyźni odczuwają do Ciebie większy szacunek oraz w robocie na przykład lepiej się do Ciebie zwracają oraz bardziej biorą pod uwagę co do nich mówisz. Polecam Love desire premium, jest to już wiekszy wydatek, ale używam i miomi zdaniem świetne perfumy z feromonami.

Inne tematy z forum

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (148 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

reklama świetlna (14 odpowiedzi)

hej. czy waszym zdaniem warto jest inwestować w reklamę świetlną? pozdrawiam

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...