POLECAM (1) Witam i serdecznie dziękuję za miłą niespodziankę – udzielona porada... Krystyna jestem pod wrażeniem (1) nie wiedziałem, że prawnicy mogą aż tak pomóc, uzyskałem odszkodowanie trzy... marek Profesjonalni prawnicy (1) Pracownicy Biura Prawnego "Seneka" dali mi nieocenioną pomoc przy... Wiktor Tołokin
anka k. - opinia (1) p.adwokat wygrała moją sprawę w sądzie, chociaż szanse były niewielkie,... anka k. Rzetelny mecenas! (1) Polecam usługi mecenasa Puchalskiego. Rzetelnie przygotowany i zaangażowany w... ES Usługa - sporządzenie umowy (1) Panią Karolinę mogę z czystym sumieniem polecić, przygotowana umowa jest bez... Dawid Szmigiel M.S. - opinia (1) Korzystałam z usług różnych prawników i współpracę z tą panią mecenas oceniam... M.S. sprawa o kontakty (1) Wydaje się ze sprawa o kontakty ojca z dzieckiem jest czymś prostym ale jak... Anna Świetna, zaangażowana adwokat (1) Polecam usługi Pani Mecenas. Bardzo zaangażowana w sprawy, jeździ do aresztu... xxx POLECAM!!! (1) Pełen profesjonalizm, uczciwość, ogromne wparcie, możliwość polegania w... majka Opinia - Kancelaria (1) Z usług kancelarii skorzystałem raz i jestem bardzo zadowolony. Sprawa nie... Piotr Rzetelnie, skutecznie (1) Profesjonalne podejście do klienta. Nie wciska kitu, nie naciąga. Mecenas zna... HG super skuteczna (1) Polecam wszystkim Kancelarię Paragraf . Pani mecenas jest perfekcyjna.... Danuta Cedry Wielkie opinia o biurze prawnym (1) Świetny fachowiec. Operatywny, dociekliwy, a do tego niezwykle serdeczny.... DankaK Sprawnie i skutecznie (1) Polecam mec. Fierek. Skuteczna i fachowa, a także uczciwa. Sprawa wprawdzie... Mariusz Magda - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zdecydowane i konkretne podejscie do klienta a przy tym... Magda Sprawy rozwodowe- tylko do Pana Mecenasa (1) Z konieczności musiałam zaangażować prawnika do mojej sprawy rozwodowej.... Hanna Julia N. - opinia (1) Na szczególną uwagę zasługują rzetelność , sumienność i wysoki poziom... Julia N. Anna (1) Adwokat godny polecenia. Profesjonalne podejście, wsparcie, wysoka kultura... Anna Polecam (1) Korzystalam z uslug kancelarii w sprawie zaleglych alimentow, na ktorych... Samotna matka