Julia - ocena (1) Serdecznie polecam usługi pani Mecenas Anny Kołodziejskiej, która jest... Julia Paulina - ocena (1) Pani adwokat Dominika Sęder była bardzo pomocna i oddana w mojej sprawie.... Paulina Ewa W - ocena (1) O Pani mecenas tylko w superlatywach. Ogromna wiedza prawnicza, życzliwość w... Ewa W
Waldemar - ocena (1) Profesjonalne załatwiono moja sprawę. Waldemar Ryszrd - ocena (1) Fachowa obsługa i wielka wiedzą i zaangażowanie w sprawę klienta polecam pana... Ryszrd Małgorzata - ocena (1) Szybko, Sprawnie , Skutecznie .:) Polecam Kancelarię Prawną , Pana Adwokata... Małgorzata Bartosz Grudzień - ocena (1) Pan Mecenas Antoni Koprowski to wybitny obrońca w sprawach karnych. Wyróżnia... Bartosz Grudzień Roman - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam kancelarię adwokacką mec. Dawida Suszyńskiego.... Roman Anna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią adwokat Małgorzatą Koprowską .... Anna Ania mmm - ocena (1) Z całym sercem polecam Panią Małgosię . Empatyczna , pomocna i z ogromną... Ania mmm Renata - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani adwokat. To osoba rzetelna, kompetentna i pełna... Renata Joanna - ocena (1) Opanowanie i kompetencje mecenas pozwoliły wygrać sprawę z o odszkodowanie za... Joanna Jan T. - ocena (1) Wspaniała pomoc, wszystko przejrzyście wyjaśnione, najlepsza Adwokat w... Jan T. Zadowolona - ocena (1) Szczerze polecam panią Mecenas Lidię Ignatowską. Otrzymałam pełne wsparcie... Zadowolona Józef - ocena (1) Polecam Pana Mecenasa w 100% ,jest bardzo solidny, zaangażowany i... Józef Elzbieta - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, życzliwość i miłe podejście do każdego... Elzbieta PIOTR - ocena (1) Z przyjemnością chciałbym wyrazić moją ogromną wdzięczność i uznanie dla... PIOTR Robert - ocena (1) Byłem pogodzony z tym, że sytuacja jest z góry przegrana, na szczęście... Robert Karolina - ocena (1) Pełen profesjonalizm, stały kontakt na każdym etapie. Sprawa poprowadzona od... Karolina Piotr - ocena (1) Pełen profesjonalizm Piotr