Kapitan Cook

Restauracje Kluby, dyskoteki

Gdynia, al. Jana Pawła II 2

POLECAM (1) Polecam Bardzo ten lokal...Super wystroj..Bardzo sympatyczna obsluga.. Warto... Bogdan Tu nie warto bywać (1) W ub. weekend wybrałem się ze znajomymi na piwko. Postanowiliśmy wejść do... cezary ZADOWOLONA (1) WCZORAJ BYŁAM PIERSZY RAZ PO REMONCIE LOKALU WYGLADA BARDZO CIEKAWIE ALE... ANDRZEJ
Zadowolony (1) Jak tylko mam okazje dobrze zjeść miło spędzić czas w dobrym klimacie i... Piotr Zieliński Po remoncie (1) Zawsze lubiłam klimat Kapitana Cooka, dobre jedzenie, fajne imprezy , a teraz... Jola Kowalska A&O OPINIA (1) BARDZO FAJNY LOKAL W SZCZEGÓLNOŚCI BARDZO NAM SIE PODOBA PO REMONCIE, WEDŁÓG... A@O Andrzej - opinia (1) supre lokal, miła atmosfera zwłaszcza w sobotnie wieczory! Inne lokale mogę... Andrzej Bardzo fajny lokal (1) Wybralismy sie z męzem do tej restauracji na walentynkowa kolacje. Niestety,... Kasia i Maciek gdyby nie obsluga (1) byłam ostatnio ze znajomymi na obiadku w Kapitanie Cooku, ciekawy wystrój... Anna super (1) bywam tam czesto i to jeszcze jade ze szwecji dyska w soboty super chodzi o... robert morka NIEWYSZKOLONA OBSŁUGA (1) PO WEJŚCIU DO LOKALU USIADŁEM PRZY STOLIKU NAPRZECIWKO BARU, TAK ŻE OBSŁUGA... KLIENT Klub dla starszych osób (1) Byłam w tym klubie w minioną sobotę i niestety ogółem nie wywarł on na mnie... anonim