*** O N I ***
zabojco z urzedu...
...mozesz juz przestac?to staje sie naprawde zalosne...nie wytlumaczono Ci w domu???Tak tepy zrobil sie twoj mozdzek(czy jak to sie inaczej nazywa), ze nie przyjmuje faktow???Albo tez jestes takim sobie dupkowatym samosterem i zaglem bez krzty godnosci???Przestan juz z tymi textami...jeszcze nikt tyle razy tu nie powtorzyl, ze kogos zabije..albo usmierci...jestes wiodacym liderem..ale to nie powod do dumy...moze wytlumaczy ci to twoja druga polowa(wiem kim jestes i nie mam zamiaru cie zdradzac)...a wiec moze wytlumaczy ci ta, ktora cenie za to, ze potrafi jednak przyznac sie do bledu...ty tego nie potrafisz...wiec ciebie nie cenie, a twoje poczucie humoru jest jakby wyjete z najgorszych "klasykow" kl. B, albo i nawet C :(((
Chlopie...martwy to ty dla mnie jestes, bo ktos z takimi textami nie nadaje sie do dyskusji, jesli jedynym jego celem jest zabijanie-nawet chocby to bylo zabijanie wirtualne :((...wiec gon sie do swoich pierwowzorow filmowych, o ktorych tu wspomnialem.
Kiepski z ciebie i skorumpowany urzednik, po pierwsze twoja slepota ogarnela wszystko co tutaj pozytywne, lub tez nowe, po drugie-ukierunkowales sie -za sprawa mentalnej kasy-na ochrone smieci....wiec zdechniesz wraz z nimi:))My umrzemy, a ty po prostu zdechniesz:)))Milo tak sie slyszy takie wyrazy, prawda?....no wiec do dziela, czas na ciebie :)
anonim nr2 i 1 i inne nicki z tego hosta(np. wielki doktoryzowany burak z buraczanej) ...
...niestety, chyba dla was...az glupio mi pisac"dla "was"...bo to tak, jakbym sie przyznawal, ze jest was wiecej...a to po prostu nieprawda, albo jak juz zdazyles napisac-paranoja...ale nie ja ją mam :))i nie licz, ze takie smieci zdolaja wyrzadzic krzywde w moich psychicznych szufladkach :)))Trzeba byc kompletnym debilkiem, by tak sadzic...no, ale ty nim nie jestes(to komplement)...a jedynie - smieciem bywasz bardzo czesto :)))
Aube...
...nie bede tego co napisalas zbytnio komentowal...ale nie moge napisac tych paru zdan, gdy piszesz o mnie tak negatywnie(!!!) :((( jesli dla ciebie pozytywnym przykladem usera piszacego do hydeparku jest np. W.B. - to juz nie mamy o czym mowic ...baw sie dobrze posrod dwulicowcow falszujacych nie tylko postepowania innych...ale i swoje...
..wiec jaki ostatni SPRAWOEDLIWY ma zamknac te drzwi??? hmmm ale nie odpowiadaj(!!!), bo to jedynie retoryczne pytanie, ktore niezbyt roztropnie akurat w tym momencie napisalem...
...tak, nie znasz mnie..i ci, ktorzy mowili o mnie-nie znaja mnie kompletnie, nawet w najmniejszej czesci...Z gratki i z "mysle, wiec..." jedynie Verb, Max, Świetlik i Johanna znaja mnie na tyle dobrze(a szczegolnie Johanna, czyli Loreley), ze powiedza o mnie prawde..i na pewno ta PRAWDA nie bedzie taka, przed ktora dzieci trzeba chronic...Oni wiedza o mnie na tyle duzo, by mogli mowic...i w ich slowa wierzyc mozna...
papappa :(((
At...
...i ja dobrze wiem jak bylo w gratce i w "Mysle, wiec..."...ale jesli masz mnie na mysli...to tylko moge ci wspolczuc wybiorczosci godnej niektorych tu osob...Mam nadzieje, ze sie myle...ale tak moze byc przez te ciagle ataki na moja osobe...
Lennonko...
...jakze wymowne te Twoje ":***" ...
Stworku...
...wiesz o tym dobrze, ze ja sie nie ciesze z Twojego odejscia...bylbym chyba skonczonym draniem, jakby to byla prawda :(((
...ale przykro czytac...ze Swoja norke pozostawiasz temu, ktory nie powinien sie nawet do niej zblizyc...by nie zakazic Ciebie swym...(na tym zakoncze)...a robie to dla Ciebie jedynie...
Kiszczaku...
...mam nadzieje ze Ty wierzysz Adze(Stworek wierzy, nie mam zadnych watpliwosci po wczorajszym dniu), ja jestem KiwdulNNeb, i ja pisze te wyrazy, ja sam i nie potrzebuje zadnej pomocy, ani tez Aga nie potrzebuje mojej;dwie rozne osoby i plcie rozne(i hosty), ale nastawienie do Swiata podobne(choc jednak tak niekiedy... rozne....)
Pozdrowienia...
...a w.b , ktory tak pisze do Twojej Ukochanej...znasz dobrze....zastanow sie kto nim jest...juz wiecej Ci nic nie napisze...no, ale Ty zapewne wiesz to Kiszczaku...
Dziewczynko z zapałkami...
...pieknie jest widziec śnieg w lecie :))) I naprawde nie pisze tego ironicznie!!!
Ago...
...nie pisz z tym dupkiem...jesli wlasna zona nie mogla go przekonac...to na pewno i Ty tego nie zrobisz...Szkoda twojego czasu, lepiej popisz do kogos, do kogo warto...i do takiej osoby, ktora nie bedzie Cie probowala ukatrupic, jak ten marny pseudo urzednik smierci...on nawet nie porafi rozroznic rodzajow smierci...ukierunkowal sie "klapkowato" na te jedna...i probuje za to wyciagnac kase(wirtualna)...ale niedlugo zdechnie z glodu, bo nikt o zdrowych zmyslach mu nie zaplaci :)))
...wiec Ago...nie marnuj czasu :*)
Ja rowniez ostatni raz napisalem tak rozbudowane zdania do niego...
Ps.P byl u mnie przed oklo 20 minutami...masz ucalowania od Niego...robi teraz moja nokie i zgrywa filmy na swoj dysk :)))Zapewne czeka na Ciebie...nie badz dla niego zbyt ostra...
Caluje serdecznie :)))
Szkoda, ze sie prawdopodobnie spoznilem z tym pisaniem:(((juz zapewne wracasz z pracy do domu...wiec moze sie spotkamy w trojke:))
...to na tyle...choc mialo byc o wiele wiecej...cieszcie sie ci...co...
..no nic...koncze...
jeszcze tylko pozdrowienia cieple dla Loreley, Nefernefernefer, Martuni, Fate, Verb'a, J KNOW, Czlowieczka innych nie zapomnianych, tych...ktorzy wiedza, ze sa mi bliscy...
spokojnego wieczoru :)
0
0