depo provera (2) jestem dopiero po trzecim zastrzyku ale jestem bardzo zadowolona.miałam pewne... Nana chcę tylko z kimś pogadać,nawet wirtualnie (5) Od miesiąca jestem mężatką,spodziewam się dziecka-normalnie każda kobieta... domi125 Krawcowa - nauka szycia (2) Poszukuję Krawcowej/Krawca do nauki szycia. Lekcje indywidualne. gatta11@wp.pl
oddam szczeniaczki w dobre rece:) (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/oddam-w-dobre-rece-ogl2094558.html gosia pytanie do swiezych mam (4) witam mam pytnie czy ktos sie orientuje czy w szpitalu na Zaspie mozna... Lena pomóżmy OLIWCE!!! (1) Oliwka potrzebuje NASZEJ pomocy żeby żyć każda złotówka się liczy, każda... kaala Sesja fotograficzna dla dzieci i nie tylko ... (6) Witam. Chciałbym zaproponować sesje fotograficzną dla waszych pociech.... maxwwo szukam samotnych matek (i nie samotnych:))cierpiących na brak towarzystwa (4) Witam!!! Jestem mamą 7-letniego chłopca i szukam osób chcących nawiązać... aga szpital zaspa porodowka (5) hej, mam pytanie czy ktos sie orientuje czy istnieje mozliwosc rodzenia na... Pola Nokia 2680 biało - różowa do sprzedania :))) W sam raz na prezent ! (2) Witam serdecznie :) Mam do sprzedania nowiuteńką Nokie 2680 w kolorze... Gdańsk DOBRY NEUROCHIRURG (1) słyszałam dobrą opinię o panu DR. Bełdzińskim z akademi medycznej prosze... bonita Gdzie zaszczepią mi dziecko? (2) Mam pytanie. Chcę zaszczepić dziecko, szczepionkę mam, ale szanse na dostanie... mammamia Pomorski Klub Kobiet (2) Zaproszenie do Pomorskiego Klubu Kobiet Wszystkie Kobiety są mile... Marta szukam fajnej mamy na u.wych do pracy (3) witam szukam mamusi na urlopie wychowawczym do pracy na dni w tyg w moim... olcia255 sprzedam komplet fajnych ciuszków (1) licytacja od złotówki, bcm - chyba warto ;)... Ania_Dar czesc:) kto był osratnio w kinie i moze mi polecic cos fajnego na co warto pójsc? (12) ogolnie moge powiedziec ze lubie hirrory i komedie- moze mi ktos polecic cos... angelika-sss przyjaciolki, kolezanki szukam od serca (1) witam serdecznie wszystkie panie. mam 29 lat, 2 synkow, meza .. tak to sporo... nati Koleżanka na aerobik (4) Może zagląda tu jakaś mama (mniej więcej 30-letnia) z Ujeściska, Oruni... Mama Jestem ciekawa co o tym sadzicie (12) Mam faceta kochamy sie na zaboj planujemy slub itp lecz jest jeden problem.... sslooneczko embolizacja (2) czy ktoś wie czy w Trojmieście dokonuje się zabiegów embolizacji?? czy to... d.d.