gdzie zjem jagnięcinę? (5) w Trójmieście. A-N Czy są na Chełmie Jarzębińscy (10) Chodzi o piekarnię. Konkretnie chodzi mi o centrum handlowe na... Asiunia-niezalogowana tort ben 10 kto zrobi Gdańsk (4) Jak wyżej:) mamaalanka
mleko migdałowe gdzie stacjonarnie (6) poszukuję mleko migdałowe. spotkałyście gdzieś? bo ja tylko sojowe widziałam. Asiunia-niezalogowana Czy w Pruszczu kupię mleko kozie i przetwory z niego?? (8) Czy ma ktoś jakieś namiary? Mam małego alergika i potrzebuję coś z nabiału a... pruszczanka Potrawy bez tłuszczu! (28) Dziewczyny, jestem na diecie beztłuszczowej. Wykańcza mnie tworzenie wymysłów... Ksiezycowa Syropy smakowe MONIN (7) Do czego (poza kawą, której nie piję) można je wykorzystać? Jakiś czas temu... AgusiaGda sernik gotowany (1) Hej dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na sernik gotowany? ania:) heinz salad cream (8) jak w temacie czy wogóle dostepny poza anglią ja makaron szpinakowy (3) kupilam dzisiaj taki z ciekawosci. macie jakies sprawdzone przepisy? myslalam... andzia100 Gdzie dostać konine ?? (1) Hej wiecie gdzie w trojmiescie mozna dostac konine?? Dzieki za info mmm karkówka w zupie francuskiej cebulowej? (9) ma ktoś przepis? jujka szybkowar provital - pytanie (2) Czy w szybkowarze można gotować bez pokrywy? Prezenter mówił że można używać... Magda Wątróbki drobiowe w restauracji - gdzie serwuję w Gdańsku? (1) W której restauracji w Gdańsku serwują pyszne wątróbki drobiowe? :) Ona Domowy mleczny likier cytrynowy (8) Macie jakiś sprawdzony przepis na to cudo? :) AgusiaGda Gdzie dziś kupię coś na grilla? (3) Spontanicznie postanowiliśmy zrobić dzisiaj grilla ze znajomymi, czy ktoś... Grill gdzie dostanę jagodzianki? (4) Czy dostanę teraz w cukierni jagodzianki? Wyjeżdżam do brata za granicę i... ja Sprawdzony catering - proszę o polecenie (6) Czy może ktoś polecić w Gdyni? chodzi mi o potrawy na komunię św monika szukam dobrej firmy cateringowej - na obiad komunijny - kogo polecicie? (7) Jak w tytule i liczę na wasze doświadczenie:) Mam 30 gości. Nie chcę rosołu... gosia Plackarnia - gdzie w 3mieście ? :) (3) Witam, czy ktos z Was orientuje sie gdzie mozna zjesc pyszne placki w... Kobitka