Sosy/dipy (47) Podzielcie się fajnymi przepisami :) Potrzebne pomysły na zimne sosy - do... AgusiaGda Maszyna do robienia chleba (3) Ma ktoś?jak tak to jaką polecacie?chciałabym kupic coś sprawdzonego:) Ania truskawki? (1) jako, ze sezon w pełni-może ktoś wie gdzie można kupić np prosto z plantacji?... jjjj
sokowirówka (1) szukam małej tzn. zajmującej mało miejsca :) sokowirówki z jednoczesnym... monik Tort na Chrzciny :) 22.06. (2) Witam, poszukuję osoby która wykonuje torty dekoracyjne :P moj mail... Mama K. Tort na Chrzciny 03.08.14 (5) Szukam osoby która wykona dla mnie tort na Uroczystość Chrzcin 03.08.14 na 50... Patrycja Co dzisiaj na obiad?------cz.31 majowo-czerwcowa:-)) (321) http://forum.trojmiasto.pl/Kulinaria-c1,310.html Dziewczyny, zakładam nowy... mama b Torty z Leclerca - opinie (6) Dziewczyny! Jadłyście może torty z Leclerca? Jakie smaki polecacie ?... Anka tort w kształcie koparki (9) Gdzie mogę zamówić taki tort:... blatella ciasto, ciasteczka na kinderbal (2) mam takie formy silikonowe o kształtach postaci z bajek, chciałabym zrobić... mama Tort dla dziecka. (16) Juz dawno nie zamawialam ciast itp. Pamietam ze Sabinka ma dobre. Jakie macie... sanszajn Przepis na ciasto "kostka lodowa" (jak u Sowy) (2) Znacie może przepis? O ile mniej-więcej wiem co i jak ;) zastanawiam się... AgusiaGda dzem konfitury z truskawek (1) poszukuję przepisu na dżem z truskawek bez cukru,będe wdzieczna Elen Czy to tak samo wartościowe? (2) Dziewczyny, mam 1,5 roczne dziecko i nie za wiele czasu na pichcenie dla... ania kiełkownica (11) macie? używacie? polecacie? trudne jest wyhodowanie kiełków? jestem... mama łatwe ciasto (5) robimy zrzutę na impezę i na mnie wypadło aby upiec blache ciasta... nie znam... juja gdzie kupię tort lodowy (2) dobry jakiś:) mamaalanka ciasto z rabarbarem (9) sezon w pełni, może jakiś przepisik? Byłoby cudownie. misia mus czekoladowy (1) Hej Potrzebuje przepisu łatwego na mus czekoladowy Dziękuję aga Czy z rabarbaru robi się zupę? (5) Jeżeli tak to poproszę o przepis. Kupiłam za dużo i teraz nie wiem co z nim... ania