Restauracja gruzińska w Trójmieście - gdzie? (15) Przeczytałem ostatnio książkę M. Mellera Gaumardżos i szukam w Trójmieście... Kazik włoskie przystawki - sprawdzone przepisy (4) Właśnie wróciłam z wakacji we Włoszech i planuję urządzić "włoski wieczór"... ahalia Łazanki- jak robicie? (9) moja Babcia robi ze świeżej kapusty, ze skwarkami z boczku lub kiełbasy. W... Asiunia-niezalogowana
kurczak z rożna potrzebny dla ciężarnej :) gdzie? (11) chcę kupić kurczaka z rożna ale nie z hipera, wiecie może gdzie kupię... Aleksandra Co dziś na obiad? cz.34. Wakacyjna:-) (280) http://forum.trojmiasto.pl/Co-dzisiaj-na-obiad-cz-33-czerwcowo-lipcowa-t54911... Graszka Gdzie w Gdańsku dostanę ptysie z kremem (2) Szukam cukierni w Gdańsku z ptysiami z kremem (nie ze śmietaną). aa lody, lody dla ochłody...tylko dla kogo? (28) zacznę swój wywód ot faktu, iż od jakiegoś czasu skrupulatnie sprawdzam... justi Przepisy z kabaczka (3) Hej Dostałam od koleżanki sporego kabaczka Poproszę o przepisy. Dziękuję Agnieszka Poratujcie przepisami Prosze :) (11) Witam wszystkich serdecznie. Chciałabym zrobić mojemu mężowi niespodziankę w... Żonka Dobry tatar w Trójmieście?? (5) Hej czy ktoś zna lokal w którym podają prawdziwego i przede wszystkim... Agi tort urodzinowy (koniecznie ze Spidermanem;) gdynia - POMÓŻCIE! (5) Dziewczyny już od dawna jestem z Gdańska, a mam potrzebę zamówienia torta dla... larisa28 Tort/babeczki na wieczór panieński - gdzie? (2) Hej! Potrzebuje pomocy otóż koleżanka ma w sobotę wieczór Panieński. Do dnia... Klaudia Kto robi torty? (4) Kogo polecacie?? Potrzebuje 2 torty max 1,5 każdy z jakimś skromną ozdobą... mjakmama tort na roczek (9) pomóżcie gdzie można zamówićtort na roczek dla dziewczynki asienkaj Tort na urodzinki - gdzie? (7) Witam Dziewczyny prosze podajcie mi jakieś namiary na cukiernie gdzie... AgaJa Tort na 3.08 potrzebny! (3) Czy jest ktoś kto się podejmie zrobienia tortu na 45 osób na Przyjęcie z... Patrycja Akcesoria cukiernicze - Gdynia (7) Dziewczyny gdzie w Gdyni jest sklep z akcesoriami cukierniczymi. Chciałabym... _pinia83 ogorki krokodylki-help!!! (3) Wlasnie robie i okazali sie,ze nie mam chilli. Moze byc papryka ostra? Robila... Betka gdzie kupić półtusze wieprzową (19) Drogie kobitki gdzie kupić półtuszę wieprzową na pomorzu .?Chciałabym... Magda Weki obiadowe na wyjazd (2) Hej, dziewczyny Wy zawsze służycie fachową poradą. Wyjeżdżam do Toskanii i... ahalia