Dobra pizza - Rumia (55) jaka polecacie pizzerie z rumi? w gdyni jestem uzalezniona od Trendy, ale... alwhitepearl gdzie kupię różowe wiórki kokosowe lub różową posypke do torta ? (4) Robię córce tort i potrzebuje tej posypki. Poproszę o podpowiedz gdzie mogę... lullu chinczyk bar - gdzie w Gdańsku? (1) Gdzie jest dobry bar w Gdańsku z chinskim/ wietnamskim jedzeniem? Aga
Szukam kogoś kto robi torty w stylu angielskim ozdabiane lukrem plastycznym (13) Tak jak w temacie. :) Najlepiej z Gdańska, albo najbliższych okolic tak,... Mutti INNE kotlety :) czyli ciekawe przepisy - na niekoniecznie mięsne dania (62) Podzielcie się sprawdzonymi przepisami :) Na INNE kotlety - czyli np. z mięsa... AgusiaGda gdzie kupie w gdansku pojemnik plastikowy na jajka? (4) Potrzebuje na wyjazd dla dziecka za granice:-) zywnosc w ich zakresie. jajo Tort- kto zrobi? (1) Szukam kogoś kto zrobi mi tort w kształcie biustu na sobotę. Cennik wraz z... kasia raciborskie miodowe, gdzie kupić? (2) Witam wszystkich. Mieszkam w Gd od niedawna. Czy ktoś wie, gdzie można kupić... aqua Robot kuchenny opinie (2) Witajcie, poszukuje robota kuchennego najlepiej do 500/600zł. Ale musi mieć... Paaulinaa_ Gdzie kupujecie indyjskie przyprawy? (23) Jak w temacie :) Chciałabym spróbować zrobić jakieś dania. Szukałam w... AgusiaGda Danio - ktoś szama? (1) witam czy ktoś na forum szama danio ? magda83 Co dzisiaj na obiad? cz.35 Sierpniowa :) (279) link do poprzedniego wątku:... jagodzianka ozdoby do tortu - gdzie kupię? (3) Gdzie w Gdańsku kupię ozdoby do tortu na ślub ? weronikai wałek do ciasta stały - gdzie można kupić? (3) Mam serdeczną prośbę o namiar na sklep stacjonarny w Gdańsku, gdzie mógłbym... mirosław Gdzie kupić teraz dobre ogórki do kiszenia? (4) Przegapiłam sezon na ogórki i w okolicznych warzywniakach i ryneczkach już są... Ewela25* nalewka wiśniowa (4) Ma ktoś może sprawdzony przepis na nalewkę wiśniową? W internecie jest tyle... ania:) Robot kuchenny Bosch pytanie (2) Witam; czy macie takiego robota lub podobnego z tej firmy ?? Mam pytanie... mjakmama woda borjomi - gdzie kupić? (3) wiecie może gdzie mozna kupic ta wode? od niedawna jest dostępna w Polsce ale... wodzianka Gdzie TANIO kupić jagody? (13) Jak w temacie :) Chciałab trochę ususzyć, trochę zamknąć w słoikach :) a i... AgusiaGda pomoze ktos? :) (4) Chcialam zrobic duszona karkowke. Wszystko pieknie ladnie tylko okazalo sie,... andzia100