Proste gnocchi (włoskie kopytka) z zielonym groszkiem i parmezanem (4) http://s27.postimg.org/qtjut79nn/IMG_3567.jpg Zakupy: - paczka gnocchi... Halewicz Linguine z sosem arrabiata (1) http://s3.postimg.org/vxbagdc9f/IMG_3532.jpg... Halewicz Co zrobić z sadłem dzika (1) Czy sadło z dzika ( bo sadło to chyba nie to samo co smalec) można w jakiś... dzika
gdzie na lunch w Gdyni? (1) Moze znacie jakies dobre miejsce na lunch poproszę również o podanie ceny magda Przepis na gofry (12) Poprosze o przepis na gofry.Dziekuje Agnieszka Czy istnieją pizzerie gdzie można kupić pojedyncze kawałki pizzy (13) a nie całe koło? erferfe Świeża makrela (5) Pierwszy raz mam świeżą makrelkę. Ciekawi mnie czy wiecie jak ją... Anna gdzie w Gdańsku kupie warzywa i owoce eko? (7) najlepiej w okoliach Chełmu/ ujeściska? Joanna K Rybka w galarecie (1) Szukam dobrego źródła skąd można by nabyć drogą kupna smaczną rybkę w... inka-inka gotowanie na parze (1) Właśnie zakupiłam garnek do gotowania na parze. Szukam dobrych i... andzia Sprawdzony dobry garmaż na święta? (5) Witam, chciałabym zamówić na święta BN pierogi, śledziki, paszteciki (i nie... Ola domowe obiady na wynos Gdańsk - gdzie? (2) czy znacie moze kogos kto przygotowuje domowe jedzenie i jeszcze moglby raz... kika Gdzie w Trójmieście kupię ser koryciński (najchętniej Gdynia)? (7) Szukam miejsca, w którym mogłabym kupić ser koryciński lub w typie... megs Jakie menu na 18-tkę? (2) Jakie menu na 18 tkę, młodzież i dorośli razem ? mama tort na chrzciny od osoby prywatnej w okolicy Pruszcza Gdańskiego (5) Witam, czy któraś z Pań piecze torty okolicznościowe w domu? Albo możecie... Ania zakład mleczarski śnieżka - proszę o opinie. (28) Czy któraś z Was zamawiała wyroby mleczne i nie tylko z tej mleczarni? Może... mama b Przepis (204) Kochani, dajcie jakieś przepisy na ludzkie jedzenie, takie swojskie nasze.... kaszana Ktoś piecze torty z masą cukrową w Gdyni? (1) Gdyby ktoś się znalazł poproszę info na sagem5@tlen.pl ola1500 Przepisy na sałatki,róznego rodzaju,najlepiej z mięsem ale innym niż pierś z kurczaka (2) Jestem uzalezniona od sałatek,proszę podzielcie się przepisami na sałatki ale... czch Tort! Gdzie duży wybór opłatków? (2) Dziewczyny gdzie jest duży wybór opłatków na tort ale stacjonarnie , córka ma... dorcia