Nauka gotowania (3) Mam dosc glupi problem. Otoz nigdy nie lubilam i nie umialam gotowac. Chce... kika Figurki cukrowe na tort Elzy i Olafa - gdzie kupię? (3) gdzie kupię, Kto zrobi? :-) Jadźka Co dzisiaj na obiad??? cz.39 grudniowa (179) Zakładam nowy aktualny wątek;-) Link do starego:... ewelkaet
Krążki cebulowe - gdzie kupię gotowe mrożone? (3) Gdzie w 3city kupie gotowe (mrozone)? randall Pomysł na wędzonego kurczaka ? (5) Mam dwa udka wędzone ,do czego je wykorzystać - jakaś sałatka czy coś innego... moniss Szybkie ciasteczka na sylwestra (5) Witam Poprosze przepisy na ciasteczka.Dziekuje Agnieszka Szukam prostych i zarazem bardzo smacznych potraw na sylwestrowy stół :) (11) Dziewczyny podzielmy się przepisami :) Ja jutro zamierzam zrobić krokiety z... mama Gdzie kupie jajka przepiórcze? (5) Jak w temacie.Nie chodzi mi o jakis sklepik X ze bede musiala pol dnia... Kacha świeży estragon (2) czy jest szansa gdzieś kupić jeszcze przed świętami? Dominika Pierożnica do pierogów aluminiowa - gdzie kupię na terenie Trójmiasta? (2) czy orientujecie się gdzie dostane na terenie trojmiasta pieroznice... kruszynka82 poszukuje Pani która zajmuje się cateringiem (3) dziewczyny w 2 świat mam chrzest .zawsze biore od jednej sprawdzonej Pani... iwa36 Data ważności szampana? (2) Witam, dziś kupiłem szampana na sylwestra, Martini Asti, ale na odwrocie jest... szampan Dorsz jaka cena? (9) Pytam na forum, ponieważ w gazetkach nie mogę znaleźć. Ile kosztuje kg dorsza... ****** Poszukuję Zestaw do grzańca (podgrzewany kubek/dzbanek) w sklepie w trójmieście (1) Hej, czy ktoś z Was, w niedalekiej przeszłości, widział gdzieś w... RozgrzejeCieWinem Dania wigilijne... (106) Dziewczyny co znajdzie się na Waszych wigilijnych stołach? Co szykujecie na... nascimento tort na roczek ktoś coś? (3) Witam, potrzebuję tort na roczek, niby prosta sprawa ale jest problem, bo... mamaantka uszka z grzybami (8) jak w temacie gdzie kupię dobre uszka z grzybami ? A może znacie kogoś komu... aga pierogi z kapustą i grzybami (1) Czy ktoś sprzedaje "własnej roboty" może znacie kogoś? jak wygląda to cenowo? Dorota Gdańsk - sklep rybny z przetworami z prawdziwego zdarzenia gdzie? (9) Witam, czy u was na osiedlu jest sklep rybny, poszukuję śledzików... olala Czy jest tutaj ktoś na diecie bezglutenowej...? (4) ...i mógłby mi powiedzieć jakie produkty kupuje (pieczywo, wędliny,... DevDev