Co szykujecie na święta?Wasze sprawdzone przepisy. (24) Dziewczyny,postanowiłam w tym roku odświeżyć moje świąteczne menu i zrobić... malinka222 Opłatki na tort - gdzie dostanę w Gdyni? (1) Czy ktos sie orientuje gdzie w Gdyni w centrum dostane oplatki na tort... Madzia Torty na urodzinki na sobotę (3) Dziewczyny poproszę namiary na jakieś sprawdzone osoby, cukiernie, gdzie... aleksad@interia.pl
Dojrzałe pomidory w zimie - gdzie dostanę? (3) Nie obchodzi mnie czy będą po 10 czy po 40zł/kg. Bardzo chcę zjeść smaczne... Jarek Sycylijska pasta Margherita C 'anciova - szczerze polecam! (6) Dzisiaj proponuję jedno z pyszniejszych sycylijskich dań, Pasta c' anciova.... Halewicz figa indyjska zwana opuncją figową-moje przemyślenia (5) Kupilam dziś w biedrze figę indyjską. Jesli się skusicie na nią, to uwaga na... Asiunia Papier ryżowy - gdzie kupię w Gdańsku? (1) Czy ktoś wie, gdzie w Gdańsku kupię papier ryżowy z motywami świątecznymi do... A. Świeta,święta- przepisy,inne niż tradycyjne,porady :) (31) Dziewczyny wiem,że jeszcze trochę do Świąt,ale może wrzucajcie tu przepisy na... czekolada-chili obiad 28.12/2014 (4) Nie wiecie czasem czy 28.12.2014 pracuja już restauracje mam na myśli dom... Anna Linguine w sosie ze świeżych pomidorów z mozzarellą (6) http://s1.postimg.org/r5vba7ytb/IMG_3782.jpg... Halewicz szybkie bułeczki na słodko (z nadzieniem) (4) Dziewczyny, czy któraś z Was ma sprawdzony przepis na takie bułeczki? Chodzi... andzia100 Przepisy na potrawy św. Bożego narodzenia. (2) Witam, proszę o zamieszczanie w tym wątku przepisów potraw na nadchodzące... przepisy świąteczne Jaki blender? (7) Witam. Ja z takim pytaniem? Jaki blender powinnam kupić, jeśli chcę mielić... Ania szybkowar Fagor - gdzie kupię w Trójmieście? (7) Gdzie w Trojmiescie mozna kupic szybkowar firmy Fagor ala Multicooker szukam opini (11) Szukam opinii na temat Multicookera firmy Philips,moze sa tu jacys... IwonaMarcysia Restauracja wegetariańska - gdzie? (1) Cześć, czy ktoś mógłby mi polecić smaczną i klimatyczną restaurację... Łukasz słodycze firmy WISŁA - gdzie kupię w Trójmieście? (1) czy ktoś wie gdzie mogę kupić mikołaje firmy WISŁA? najlepiej trójmiasto kararinah świateczne wypieki.. (4) co planujecie na święta? słodkości tradycyjne czy ..jakieś "nowoczesne"? jjjj Jaki lokal w Gdańsku polecacie na romantyczną kolacje we dwoje? (3) chodzi o dobre jedzenie i fajną kameralną atmosferę, no i oczywiście... wizard Papardelle z rydzami, borowikami i kurkami z czosnkiem (8) http://oi60.tinypic.com/smpnco.jpg Zakupy: - mrożone rydze (Alma/Merkus) -... Halewicz