Garnek do gotowania na parze - polećcie jakiś (2) Czy możecie polecić jakiś dobry garnek do gotowania na parze. andzia gdzie kupię stempelki co ciasteczek? (1) Chodzi mi o sklepy stacjonarne, i żeby nie były to stempelki świąteczne tylko... m. Co dzisiaj na obiad? Cz. 37 październikowa (304) Pomyslalam, ze skoro i tak jestem tu dziś pierwsza, to czas na mnie z nowym... ewelkaet
Chińskie/azjatyckie knajpy (5) Poszukuję miejsca w Gdańsku gdzie smacznie i niedrogo mogę zjeść potocznie... natt gdzie jecie obiad? (4) najczciej w domua jak nie to gdzie? Mo___ słodycze z Czech - gdzie kupię? (1) Może ktoś wie gdzie w 3city dostanę? Lub z podobiznami z kreskówek, jak... inka5 Owoce morza (4) Witam, czy ktoś mógłby mi polecić jakieś miejsce w Trójmieście, w którym... Ola KEBAB -gdzie polecacie kebab wGdansku Gl lub Wrzeszczu ? (13) -gdzie polecacie kebab wGdansku Gl lub Wrzeszczu ? iga Dynia - co z niej pichcicie pysznego? :) (5) Dziewczyny, sezon dyniowy wystartował, więc pomyślałam że może powymieniamy... ania Przepisy max 3 składniki (43) U mnie w kuchni dominują bardzo proste potrawy, które się szybko... ktosnaprzyczepke POMOCY!!! szukam miejsc w Gdańsku gdzie mogę kupić zdrowe warzywa i mięso !!! (3) Witam tak jak w tytule szukam właśnie takich miejsc bo jestem na początku... kasia_gdańsk słodycze z Niemiec - gdzie w Gdańsku? (12) czy ktoś wie gdzie w Gdańsku są stoiska z niemieckimi słodyczami? Adrienne Drewno, zrębki drzew owocowych(do wędzenia) - gdzie kupić w 3mieście? (5) Jak w temacie. Może ktoś z Was wędzi swoje domowe wyroby? Gdzie kupujecie... AgusiaGda jaki sklep spożywczy internetowy najlepszy? (24) Witam Może ktoś pomoże chcę zamówić zakupy dla starszej osoby, w sklepie... beata Gdzie można zjeść Homara w Trójmieście / okolicach ? (10) Jak wyżej :) A.D. Co dzisiaj na obiad? Cz. 36 wrześniowa (310) No to kolej na mnie, zakładam nowy wątek:-) Link do poprzedniego:... emilia Kwasek cytrynowy - 2-3 kg [GDZIE?] (4) Witajcie. Ktoś zna może miejsce gdzie w Trójmieście "na... GD Wegański/wegetariański lokal/restauracja (1) Dziewczyny, znacie może lokal z kuchnią wegańską lub ewentualnie... Tinker Bell Marynowane w całości papryczki jalapeno, gdzie dostanę? (4) Jak w temacie, czy ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku (najlepiej od... Patrycja Domowy biszkopt - jak i ile czasu można przechować? (6) Jak w temacie :) Ile czasu można przechować upieczony biszkopt? I w czym?... AgusiaGda