Niekompetencja (1) Bardzo się zawiodłam. Justyna :) Moja ocena... (1) ...Ocena maksymalna :) wrażenia na prawdę niesamowite! :) Cudownie jest uczyć... Beata jrc ecdis type specific training (1) Training conducted from practical point of view by trainer with vast... Bartek Romanski
zabieg pedicure (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu pedicure, polecam; stopy... Marcela Polecam Medalion (1) Pełen profesjonalizm. Szkolenie przeprowadzone w przyjemnej atmosferze z... Agnieszka Mega zadowolona (1) Agnieszka 100% profesjonalistka na najwyższym poziomie czyni rzeczy, które w... Renata Uciekajcie z tego miejsca (1) Szkolenie za pare tysiecy zł a poziom zerowy. Nie mam pojecia jak utrzymują... Margaret Znakomite szkolenie Navi-Sailor 4000 (1) Polecam wszystkim! Dwa dni treningu ecdis navi-Sailor 4000 to był swietnie... Tomasz Kozyra Bez zarzutu (1) Dostałem się bez problemu, na kursie w ciekawy sposób przerobiliśmy rysunek... Zborek Znakomity Wieczór Kawalerski! (1) Serdecznie polecam spotkanie na strzelnicy pod opieką Piotra! Rozrywka na... Marcin Kawaler Polecam!! (1) Pierwszy raz byłam na strzelnicy i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona.... Kaja Profesjonalna firma (1) Zleciłem transport lotniczy taty z Krety do Gdańska. Zlecenie było w piątek a... Borys Świetny kurs! (1) Wszystko od podstaw klarownie wytlumaczone i przećwiczone, pełne wyposażenie... Tomek Warto (1) Świetny kurs! 3 dni intensywnej nauki, sporo teorii przedstawionej w bardzo... Karolina Szczerze polecam (1) Kurs przeprowadzony mega profesjonalnie. Znakomicie wyposażony bar, wiele... Kursant :) (1) Bardzo dobry kurs, wprowadzający w świat barmański. Cięty, wymagający... Filip Polecam!! (1) Bardzo polecam, profesjonalna załoga. Różnorodność broni, duży fun z... Michał Ocena firmy (1) Termin kursu prawie na zadanie. Prowadzacego cechuje duza wiedza zawodowa i... Wojciech Pieczynski Praktyki szkoły nova gdańsk (2) Nova w Gdańsku - zrealizują Tobie tylko 1/3 godzin kursu mówiąc że to i tak... słuchacz Najlepsze przygotowanie do egzaminów na ASP (1) Korzystałam z pomocy Pani Doroty tylko rok i to pozwoliło mi już dostać się... K