Polecam!!! (1) Fantastyczna szkoła rysunku, nauczyciele z powołaniem, pasją i... Milena Adamczyk Super, polecam (1) W rok przygotowałem się na studia, dostałem się na 3 uczelnie z czego na... Kuba Dawocz asystentka stomatologiczna (1) Skończyłam naukę na kierunku asystentka stomatologiczna w szkole policealnej... Anita
Bardzo dobry kurs, polecam. (2) Polecam kurs każdemu kto chciałby rozpocząć przygodę z barmaństwem. Zajęcia... Patryk POLECAM CENTRUM BEZPIECZENSTWA JASMAR (1) Polecam każdemu kto pragnie zdobyć bardzo fachową wiedzę i umiejętności.... Janina Jurkiewicz Super!!! (1) Skończyłem wczoraj kurs barmański:) Zajecia byly prowadzone rewelacyjnie:)... Dawid Edukreska-polecam (1) Poziom nauczania- nauczyciele uczą bardzo wszechstronnie i są wymagający, a... Gloria Świetna szkoła rysunku (2) Wcześniej chodziłam do innej szkoły rysunku, ale postanowiłam ją zmienić ze... Karolina Nie polacem (1) Surowa nauczycielka z zasadami, spięta atmosfera podczas zajęć, niejasne... Natalia Polecam Kurs (1) Dobry Kurs. Teoria przekazana w sposób ciekawy, same wykłady zapadają w... Natalia Polecam!! (1) Bardzo sympatyczna atmosfera zajęć. Dużo się nauczyłam podczas tych miesięcy.... Gosia Super! (1) Bardzo polecam, profesjonalna załoga. Różnorodność broni, duży fun z... Benita Szczygielska Świetna zabawa! (1) Profesjonalne przygotowanie i szkolenie, a poczucie humoru prowadzących... Aleksandra Pełen profesjonalizm. (1) Kurs na bardzo wysokim poziomie dydaktycznym, prowadzony w bardzo przyjaznej... Patryk Panieński (1) serdecznie polecam! Zabawa przednia! Zabrakło tylko jakichś krzesełek dla Pań... Magda w welonie Polecam ! (1) Tydzień temu spędzilyśmy w strzelnicy Tajfun parę godzin w ramach... Aga Szkolenie na tak (1) Wszystko super, szybko sprawnie i merytorycznie. TAK POLECAM MAREK Polecam! (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w Panieńskim w ramach którego poszłyśmy na... Emilia Polecam, zwłaszcza architektura na PG! (1) Super atmosfera, solidne przygotowanie, cenne wskazówki i informacje,... Kamil Polecam! (1) Serdecznie polecam szkolenie u Pani Edyty. Na zajęciach panuje luźna i... Joanna