Polecam wszystkim bardzo (2) Witam serdecznie. Jako absolwentka ASP i projektant serdecznie polecam kurs... Anna Budnik Polecam (1) Osoby prowadzące zajęcia są bardzo miłe i ciekawie prowadzą zajecia. Wystrój... P. Bez wahania POLECAM ARTELIER (1) Swoją przygodę z Artelier rozpoczęłam w październiku 2010 roku. Poszukiwałam... Emilia
Dla tych co chcą się nauczyć japońskiego... (1) ... to bardzo dobra okazja, ponieważ lektor jest profesjonalny i... Marta Nekou REWELACJA (1) Śmiało mogę stwierdzić, że szkolenie w Akademii zmieniło moje życie. Brałam... Iza Yontek - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu !! Warto spróbować, zaskakujące metody i... Yontek Anka - opinia (1) Jeśli nie jest się przekonanym o potrzebie zmiany jakości swojego życia - to... Anka Matematyka Rozszerzona (2) Ja jestem bardzo niezadowolona. Zrezygnowałam po 4 miesiącach nauki ( I etap... sweet_revenge Polecam (1) Odbyłam ten kurs niedawno. już na początku spotkałam się z przyjaznym... Dominika Szkolenie sprzedażowe (1) Wow!!! Najlepsze szkolenie na jakim byłem. Trenerka niesamowicie kreatywna.... Marcin RZESY IDEALNE (4) Wkoncu trafilam do miejsca gdzie stylistka kocha to co robi.... Anna ocena szkoleń (1) w trakcie 2011 r. korzystałem zarówno z kursów zorganizowanych, jak również... Michal matura z j.polskiego (1) Dzięki Pani Kasi język polski to pikuś :-) polubiłam Romantyz i Mickiewicza... Grażyna L. Kurs masaży orientalnych (1) Polecam kursy w Rytlu. Było wspaniale :) karolina Matura z polskiego (1) Chciałbym polecić zajęcia przygotowujące do matury z polskiego, które... Daniel S. Polecam (1) Świetny poziom nauczania, nauczyciele potrafią zaciekawić i zajęcia są... Kamil Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam zajęcia z Panią Kasią Królewicz - jest miła, otwarta i... Ewa P. Absolutnie TAK!!!!! (3) Osobiscie jestem strrrrrrasznie zadawolona z obu kursow w ktorych... RoxyTattoo jasień12 - opinia (1) chodziłem na kurs z Urzędu Pracy w Gdańsku, Pro Europa ten kurs prowadziła,... jasień12 Pani Kasia jest the best (1) Pani Kasia uczy mnie już kolejny rok i chociaż do matury zostało mi jeszcze... Adam