bylo warto! (1) Zalem chemie organiczna poraz pierwszy od 3lat! Tak sie nauczylem na pisemny... Krystian Kurs z chemii organicznej (1) Przez 2 lata chemia organiczna była czarną magią. Sancho na swoim kursie... pepe kursy florystyki sa the best (2) Przyjechalam specjalnie do Gdyni, aby zrobic w APUS kurs florystyczny, bo... Basia
edytorstwo (1) organizuje ktoś kursy edytorstwa albo pokrewne w Gdańsku? c-not gorąco polecam!! (1) Ośrodek gwarantuje doskonałe przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne. Od... Beata super szkolenia (1) dawno nie miałem w firmie tak fajnego szkolenia, prowadziły je młodzi ludzie... absolwent Polecam baardzo!! (1) Do korepetytora zgłosiłam się z ogromnymi zaległościami z przedmiotu.... studentka PG świetna placówka (6) zrobiłam tam kurs stylizacji paznokci i bardzo mi sie podobało. Kosmetyczka,... Iza po prostu superkorepetytor, polecam! (1) wszystkie koła zaliczone, przeskoczyłem pisemny egzamin i poszedłem od razu... dzidu Semiramida - opinia (1) Polecam absolutnie każdemu. Przez dwa lata nie mogłam zdać organy, aż w końcu... Semiramida 100% zadowolenia (1) Bardzo dobre podejście do studenta, szeroka wiedza przekazywana w prosty i... Agnieszka NLP - NIE !!! kupuj kota w worku (1) Chciałbym zaprosić wszystkich na spotkanie odsłaniające techniki NLP Na 4h... nlp3miasto.pl Konferencje (1) Szczególnie cenne są konferencje i krótkie formy kursów doskonalących. Paweł biuro (1) Biuro od dwoch dni niedostepne, brak jakiejkolwiek informacji, brak... Dabka Serdecznie polecam! (1) Szybka obsługa, świetny kontakt i miła atmosfera. Sprawnie i rzetelnie. Czego... Renata M kurs instruktorski: „Improwizacja Tańca i Symbolika Ciała” (1) Witamy serdecznie! Informujemy, że ruszył nabór na intensywny kurs... cremona Gdzie można znaleźć Pana Łukasza??? (2) Tym razem odzywa się "klientaka"... Byłam na strzyżeniu i wyszłam bardzo... magdalena Całkiem fajnie (1) Byłam na kursie Kadry i Płace. Zajęcia ciekawe i praktyczne. Pani, które je... Iza UWAGA! (1) Ja również byłam zadowolona z kursu, na wiosnę planowałam kolejny ( pewnie... Marta Grzesiczak Szkolenie "Pierwsza Pomoc w zakładzie pracy" (1) Szkolenie przeprowadzone w sposób profesjonalny, kompetentny i interesujący.... Kursanci z National Oilwell Pola