GORĄCO POLECAM... (1) GORĄCO POLECAM... Piotr Polecem wszystkim kursy w tej szkole !! (1) Kursy , profesjonalne, kadra wykształcona, przyjemna atmosfera, bardzo dobry... absolwentka polecam (1) Jestem absolwentką kursu "Specjalista ds. obsługi Klienta" i szczerze polecam... Beata Kolankowska
Uhuru jest najlepszy w mieście!!! (1) ..polecam! Fajny koleś i dobrze uczy!! ;) agatka Polecam, są widoczne rezultaty. (1) Polecam innym szkołę Szybkiego Czytania EDU, przy odrobinie pracy naprawdę... s. maziak Szkolenie z Pierwszej Pomocy (1) Szkolenie zostało przeprowadzone dla 30 osób. Zajęcia były prowadzone przez... Hanna Plata ;) (1) bardzo profesjonalna kadra i niespotykane, indywidualne podejście. poza tym... *&^$% ratownik (przyszły) - opinia (1) Pierwsze szkolenie(uczestniczyłem już w wielu),na którym wiadomo o co chodzi.... ratownik (przyszły) super kurs (1) bardzo polecam kurs manicure i pedicure sama odbyłam taki bardzo dużo się... dorota Bzdura (1) Nie polecam! Lepiej zainwestować w korepetycje albo dobre podręczniki! 3... esi mało skutecznie:( (1) kurs skończony,kasa wydana,naprawde sie starałam ,na próbnym teście niby... :(( pozytyw (1) pozytyw kasia Polecam :) (1) Coraz więcej dzieci narażonych jest na dysleksje rozwojowe.Zdecydowana... Małgosia Polecam (1) Gorąco polecam, moje dziecko robi duże postępy w czytaniu i pisaniu. Uwielbia... Ewa Rewelacja (1) Jedyny skuteczny kurs przedmaturalny! zadowolona Ośrodek Kierowców (1) Panie z sekretariatu są przemiłe i wszystko wiedzą, co i gdzie trzeba... Basia Ocena szkolenia (1) Szkolenie zostalo przeprowadzone dla 6 osob. Wszyscy uczestnicy byli bardzo... Andrzej Polecam... (1) ...przede wszystkim dlatego, iż szkoła uczy swobodnej konwersacji poprzez... Violetta szkoła dla każdego (1) fajna szkoła, fajni nauczyciele, niskie ceny :-) raj Kurs Pomocy Przedmedycznej (1) PRZYBYŁEM, UCZESTNICZYŁEM, EGZAMIN ZALICZYŁEM. A teraz poważnie. Wspaniały... Tomasz Mróz