Najlepszy ośrodek i prawdziwi nauczyciele!!! (1) Dziś jest ten mój szczęśliwy dzień- zdałam egazamin!!! Przede wszystkim... ALINA Dobry instruktor to podstawa SUKCESU !!! (1) gdyby każda szkoła nauki jazdy miała TAKIEGO Instruktora jak Pan ADAM S. to... Kuba jest OK (1) Bardzo mi sie Podobało :) Arek
POLECAM WSZYSTKIM!!!! (1) Miesiąc temu ukończyłam kurs, czekam na egzamin (mam 20 lipca). Naprawde... Sylwia REWELKA ! :) (1) WSZYSTKO BOMBA TEORIA NA SPOKOJNIE W DOBRYCH WARUNKACH I SUPER JAZDY... KAROL BYCZKOWSKI SORRISO=D (1) Dzięki tej szkole czujesz ze potrafisz jezdzić i ze zdasz za pierwszym razem=D Linka Zdałam za pierwszym razem. (1) Najlepsza szkoła. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za bardzo dobre... Sabina dobra nauka, jeszcze lepsza atmosfera (1) Szkoła godna polecenia. Przyjemna nauka a instruktorzy w umiejętny sposób... Andrzej Polecam (1) Bardzo dobra szkola, swietnie przygotowani instruktorzy o ciekawych metodach... byla kursantka Ania - opinia (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, wszystkie trasy egzaminacyjne... Ania Sorriso..?? REWELACJA :) :) Polecam (1) szkoła, bardzo sii... :) :) jak dla mnie... jako kursanki, ktora juz... Paulina ;) ZDAŁAM !!! (1) Bez wątpienia jest to najlepsza szkoła , super instruktor , miła atmosfera... MAGDALENA NIE!!! (1) Niestety nie mam pochlebnej opinii o "AUTO-EXPRESS". Było wiele czynników... Salome Polecam :) (1) Naprawde uczciwa i bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Przyjazne zajęcia,... Superb Sorriso? Tak! (1) Jak dla mnie super.Zarówno ja,jak i przyjaciele, jesteśmy zadowoleni :).... DarthDaro Sorriso to jest To! (1) Wspaniali instruktorzy, sypmatyczni ludzie, latwy dojazd, korzystne raty i... Luiza POLECAM!!! (2) Odebrałam już swoje prawko jakiś czas temu i muszę przyznać, że była to... Renata suuuuuuper (1) Wszyscy na forum chwalicie jakiegoś tam pana Leszka, a co z innymi... I. Zdałem! uff ;-) (1) A wszystko to, dzięki Michałowi, który barrdzo dobrze przygotował mnie do... Tomek ... (1) Mogło by być troche lepiej , zdałem za drugim razem , ale egzaminator... driver :P